PVC lamellen

3

stappen

'Kies uw lamelbreedte en afwerking. Uw Toppointdealer doet de rest'

Details matter

 

PVC lamellen: functioneel gemak

Lamellen van PVC zijn ontzettend functioneel en makkelijk in gebruik. Daarnaast zijn ze in veel kleuren en dessins beschikbaar waardoor ze altijd wel aan te passen zijn aan uw stijl en interieur. Met de verticale PVC lamellen regelt u zelf heel eenvoudig de lichtinval. In de open stand heeft u een optimale lichtinval en kunt u ongestoord naar buiten kijken.

Een bijzonder detail bij de PVC lamellen is namelijk de mogelijkheid om de lamellen te perforeren met kleine gaatjes. Hierdoor kunnen we bij het produceren van de lamellen de transparantie aanpassen op basis van uw gewenste lichtinval.

 

Kies de uitstraling die bij uw interieurwensen past

Lamellen van PVC kunnen in verschillende breedtes gemaakt worden en zijn geschikt voor raampartijen tot wel 6 meter breed. PVC lamellen hebben van zichzelf een strakke, stoere uitstraling. Vindt u ze iets té strak? Combineer ze dan met transparante of in-between gordijnen. Deze gordijnen verzachten de uitstraling, filteren het licht mooi, verhinderen directe inkijk en dempen het geluid. Bij de lokale woonwinkel kunt u de vele kleuren en dessins bekijken en een indruk opdoen van de mogelijkheden. Ook kan de specialist u hier van persoonlijk interieuradvies voorzien, de lamellen inmeten en na de productie bij u thuis op komen hangen. Maak vrijblijvend een afspraak.

'Voor elke woonstijl passende lamellen'

 

Reiniging in een handomdraai

PVC lamellen zijn het schoolvoorbeeld als het gaat om onderhoudsvriendelijke raamdecoratie. Je klikt ze los uit de rail en u neemt ze op een vlakke ondergrond met een zachte, vochtige doek en een zeepoplossing  eenvoudig af. Zeepvrij een droog hangt u ze eenvoudig weer op hun plek. Daarnaast zijn de lamellen ook vochtbestendig en zijn ze dus ook erg geschikt voor in de keuken of badkamer. Door hun vochtbestendigheid zullen ze niet gaan roesten of schimmelen.

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Gemakkelijk te reinigen'

Klantervaring

“Homedressers in Aarschot adviseerde mij pvc lamellen, ideaal voor in de badkamer en gemakkelijk schoon te houden”.

Mw. Drees

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies uw materiaal, kleur en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest.'

PVC 1
PVC 2
PVC 3
PVC 4
PVC 5
PVC 6
PVC 7
PVC 8
PVC 9
PVC 10
PVC 11
PVC 12
PVC 13
PVC 14
PVC 15
PVC 16
PVC 17
PVC 18
PVC 19
PVC 20
PVC 21
PVC 22
PVC 23
PVC 24
PVC 25
PVC 26
PVC 27
PVC 28
PVC 29
PVC 30
PVC 31
PVC 32
PVC 33
PVC 34
PVC 35
PVC 36
PVC 37
PVC 38
PVC 39
PVC 40
PVC 41
PVC 42
PVC 43
PVC 44
PVC 45
PVC 46
PVC 47
PVC 48

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.