Brandveilige raamdecoratie in uw interieur

Veiligheid staat voorop. Dit geldt ook voor onze raamdecoratie producten. 

Brandvertragend assortiment

Een speciale selectie van ons assortiment bestaat dan ook uit brandvertragende producten. In onze Plissé, Duette®, Gordijn, In-between Gordijn, Vouwgordijn, Rolgordijn, Paneel- en Lamellen collectie treft u een ruime keuze brandvertragende producten aan. Daarnaast zijn alle Toppoint finesse- en scala jaloezieën brandvertragend.

Magnus en Mira. Unieke Toppoint collectie brandwerende stoffen

Toppoint heeft zelfs  een unieke serie raadecoratieproducten ontwikkeld welke perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze serie bestaat uit Gordijnen, In-between Gordijnen, Vouwgordijnen, Plissé en Rolgordijnen. Al deze producten zijn, in twee verschillende diktes,  met de zelfde Permanent Brandwerende garens geweven. De Magnus en Mira serie. De Gordijnen, Inbetween-gordijnen en Vouwgordijnen zijn mooi soepel. De Toppoint Rolgordijnen en Plissé  stevig en strak. Deze brandvertragende serie voldoet aan de Duitse norm B1 en aan de Franse norm M1. Topklasse, leverbaar in vele kleuren.

Vlamvertragende garens en coatings

Permanent vlamvertragende vezels, zoals bijvoorbeeld Trevira CS,   zijn polyester vezels welke een vlam vertragende werking hebben. De vlam vertragende eigenschappen van deze stoffen zijn ingebouwd in de chemische structuur van de vezels waaruit de garen zijn opgebouwd. Zelfs als u de stof zou wassen behoudt hij zijn vlam vertragende werking. Daarnaast bestaan er niet-permanente vezels en wordt er gebruik gemaakt van FR coating. De niet permanente vezels en FR coating zorgen er ook voor dat de stof brandwerend is. Deze eigenschap vermindert echter na velen keren wassen; hetgeen in de praktijk niet wordt gedaan.Brandveilige producten:
Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.