Maatwerk raamdecoratie geschikt voor dakramen

Bent u opzoek naar raamdecoratie voor uw dakramen? Ook hiermee kunnen wij u helpen. Want ook dakramen kunnen wij gemakkelijk voorzien worden van maatwerk raamdecoratie. Producten die met name geschikt zijn voor dakramen zijn zoal: jaloezieën, plissés, Duette® Shades en rolgordijnen.

zijgeleidingsprofiel bij rolgordijnen

De rolgordijnen kunnen van een apart cassette systeem worden voorzien met zijgeleidings profielen. Het rolgordijn kan dan bediend worden door middel van een veermechanisme. Hierdoor kunt u het rolgordijn op ieder gewenst moment stoppen en gemakkelijk het lichtinval regelen. De borstelafwerking aan de onderzijde, zorgt voor een optimaal verduisterend effect. Dit zodat er geen licht doorheen komt.

Staalkabels / spandraden bij jaloezie, plissé en Duette® Shades

De jaloezieën, plissés en Duette® Shades worden voorzien van staalkabels, oftewel spandraden. Hierdoor blijft het product goed op de plaats zitten. Indien u graag extra verduistering wilt, kunt u het beste kiezen voor plissés of Duette® Shades dan wordt het product met profielen afgewerkt en maakt u optimaal gebruikt van verduistering.Producten geschikt voor dakramen
Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.