Contact

Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk!

Toppoint - powered by Brel, via uw eigen HUB

• Kiest u voor elektrisch bedienbare raamdecoratie van Toppoint dan kiest u voor perfectie én tegen de beste prijs
• Bedienbaar met een Toppoint afstandsbediening. Los leverbaar & als wandschakelaar
• Heel eenvoudig te koppelen met eindeloos veel HUBs welke reeds in huis aanwezig zijn of vrij verkrijgbaar zijn. Zo heeft u aan één HUB voldoende.

Motoren powered by Brel

Toppoint heeft er bewust voor gekozen om de motoren bij Brel, een gespecialiseerde motoren bouwer, af te nemen. Wanneer u uw Toppoint raamdecoratie via mobiel of tablet wilt bedienen, treft u tussen ‘mijn apparaten’ ‘Brel’ aan. Dit is de motor welke uw Toppoint raamdecoratie product bedient. Heel makkelijk.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Het systeem is uitgevoerd met een 12V- of een 230V-motor en kan zowel individueel als centraal bediend worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. De draadloze bediening is mogelijk via een hand- of wandzender.

 

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden via een 8V-motor. Deze motoren zijn voorzien van een geïntegreerde oplaadbare accu en de bediening kan draadloos of d.m.v. een draaischakelaar bedient worden.
De afstandbediening van de rolgordijnen is 15-kanaals. 

Elektrisch bedienbare Duette® Shades en plissés

Duette® Shades en plissés kunnen ook worden voorzien met een 12V-motor. Alle motoren bevatten een geïntegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Als u dat wilt, kunnen meerdere plisségordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk met één afstandsbediening aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De Scala aluminium jaloezieën 25 worden uitgevoerd met een 12V-motor. De aluminium jaloezieën Scala 50, met een ladderkoord of ladderband, worden voorzien van een 230V-motor. De Scala 50 kan ook uitgevoerd worden met de OTE 12V-motor (met ingebouwde accu). Beide jaloezieën kunnen zowel met een wandschakelaar als met een afstandsbediening bestuurd worden. De 50 mm Silva houten jaloezieën worden uitgevoerd met een 230V-motor. Hierbij kunt u kiezen voor een afstandsbediening of bedienig via uw HUB.

 Raamdecoratie die elektrisch bediend kan worden:

Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.