Contact

Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk!

Op maat gemaakte raamdecoratie uitrusten met elektrische bediening, het kan! Bij Toppoint kunnen we u zo van alle gemakken voorzien. Afhankelijk van het type product kunt u uw raamdecoratie bedienen met een wandschakelaar, tijdschakelaar of met een afstandsbediening. En meerdere producten kunnen tegelijk of allemaal afzonderlijk aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Het systeem is uitgevoerd met een 12V- of een 230V-motor en kan zowel individueel als centraal bediend worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. De draadloze bediening is mogelijk via een handzender, wandschakelaar of tijdschakelaar.

Elektrisch bedienbare verticale lamellen

Verticale lamellen zijn voorzien van een 230V-motor. Deze motor zorgt zowel voor het kantelen van de lamel als het opzij schuiven ervan. De motor kan direct op het lichtnet worden aangesloten en de bediening is mogelijk met een wandschakelaar, tijdschakelaar of afstandsbediening. Meerdere lamelgordijnen kunnen tegelijk of allemaal afzonderlijk aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden via een 12V- of 230V-motor. Deze motoren zijn voorzien van een geïntegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Indien gewenst kunnen meerdere raamdecoratieproducten met één afstandsbediening aangestuurd worden, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. (1-, 6- en 16-kanaalafstandsbediening of een 1-kanaalswandschakelaar).

Elektrisch bedienbare Duette® Shades en plissés

Duette® Shades en plissés kunnen ook worden voorzien met een 12V-motor. Alle motoren bevatten een geïntegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Als u dat wilt, kunnen meerdere plisségordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk met één afstandsbediening aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De Scala aluminium jaloezieën 25 worden uitgevoerd met een 12V-motor. De aluminium jaloezieën Scala 50, met een ladderkoord of ladderband, worden voorzien van een 230V-motor. Beide jaloezieën kunnen zowel met een wandschakelaar als met een afstandsbediening bestuurd worden. De 50 mm houten jaloezieën en PVC jaloezieën worden uitgevoerd met een 230V-motor. Hierbij kunt u kiezen voor een afstandsbediening of app (in ontwikkeling).Raamdecoratie die elektrisch bediend kan worden: