Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk!

Maatwerk raamdecoratie voorzien met elektrische bediening, het kan! Bij Toppoint kunnen we u van alle gemakken voorzien. Afhankelijk van het type product kunt u uw raamdecoratie bedienen met een wandschakelaar, tijdschakelaar, of met een afstandsbediening. Meerdere producten kunnen daarnaast tegelijk of allemaal afzonderlijk aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

De Roman Blinds kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Het systeem is uitgevoerd met een 12 volt of een 230 volt motor. Een ultiem bedieningsgemak door de individuele en/of centrale bediening. Ideaal geschikt dus voor moeilijk bereikbare plaatsen. Draadloze bediening kan door middel van een handzender, wandschakelaar of tijdschakelaar.

Elektrisch bedienbare verticale lamellen

De verticale lamellen zijn voorzien van een 230 volt motor. De motor zorgt zowel voor het tuimelen van de lamel als het opzij schuiven. Deze motor kan direct op het lichtnet worden aangesloten. De bediening kan met een wandschakelaar, tijdschakelaar of met een afstandsbediening. Meerdere lamelgordijnen kunnen tegelijk of allemaal afzonderlijk aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden aan de hand van een 12V motor of 230V motor. De motoren zijn voorzien van een geintegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Indien gewenst kunnen meerdere raamdecoratie producten met één afstandsbediening aangestuurd worden, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. (1-, 6- en 16-kanaal afstandsbediening of een 1-kanaals wandschakelaar).

Elektrisch bedienbare Duette® Shades en plissés

Duette® Shades en plissés kunnen ook worden voorzien met een 12 volt OTE motor. Alle motoren zijn hierin voorzien van een geintegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Indien gewenst kunnen meerdere plisségordijnen met één afstandsbediening aangestuurd worden. Zowel gelijktijdig als afzonderlijk

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De scala 25 wordt uitgevoerd met een 12 volt motor. Scala 50 wordt uitgevoerd met een 230 volt motor. Dit is mogelijk met een wandschakelaar of afstandsbediening. De 50 mm houten jaloezieën en pvc jaloezieën worden uitgevoerd met een 230 volt motor. Hierbij kunt u kiezen voor een wandschakelaar of afstandsbediening.Producten die elektrisch bediend kunnen worden
Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.