Insectenwerende raamdecoratie

Zodra het voorjaar start, begrijpen wij dat u graag de ramen en deuren wilt openzetten. Heerlijk genieten van de buitenlucht, maar het liefst zonder dat er vervelende insecten of beestjes uw huis betreden. Onze insectenwering producten zorgen ervoor dat u zorgenloos kunt genieten van de buitenlucht zonder dat u zich druk hoeft te maken over ongewenste insecten in uw woning. 

Standaard worden al onze horren voorzien van glasvezelgaas met een kunststof ommanteling. Naast ons standaard gaas, beschikken we ook over het unieke Transpatec® gaas dat wereldwijd gepatenteerd is en vrij uniek is. Dit gaas is gemaakt uit een hightech vezel die, zeer dun en nagenoeg onzichtbaar is. Bovendien heeft TTA een enorm hoge luchtdoorstroom (tot wel 40% meer ventilatie dan standaard gaas). Verder is door de speciale weeftechniek het gaas scheurvast en gaat het langer mee dan standaard glasvezelgaas.

Onze maatwerk horren in combinatie met de vele verschillende soorten gaas, zorgen ervoor dat we altijd een geschikte oplossing vinden voor uw woning, zo bent u verzekerd dat u insectenvrij het voorjaar in kunt gaan en 100% kunt genieten van de buitenlucht. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze horrencollectie? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. 
Insectenwerende producten:
Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.