Raamdecoratie geschikt voor in de keuken

Een keuken vraagt om raamdecoratie producten welke tegen vocht kunnen en eenvoudig gereinigd kunnen worden. Daarnaast dienen absorberende producten vermeden te worden omdat deze ook geuren en vetten zullen opnemen. Een groot aantal Toppoint raamdecoratie producten voldoen hier aan. Onze Scala of Finesse Jaloezie, Rolgordijnen, Paneelgordijnen, Plissé, Duette® Shades, Verticale lamellen, Duo-Rolgordijnen en een groot deel van de Toppoint Gordijnen en In-between gordijnen.

Vouwgordijnen en Gordijnen van “No Limits Stoffen”  &  Screendoek voor in de keuken

In de Toppoint Gordijnen - en vouwgordijnen collectie treft u No Limits stoffen aan. Toppoint No Limits stoffen zijn gemaakt van in de massa geverfde polyacryl. Deze zijn vuilafstotend, vocht –en schimmelwerend en hebben een ongekend hoge kleurechtheid. De No Limits vezelstructuur heeft een natuurlijke uitstraling die veel op wol lijk.  De verborgen technische eigenschappen zorgen er voor dat deze stoffen veel in de botenwereld en high-end buitenmeubelen worden toegepast, maar ook in uw keuken of badkamer zeer goed van pas komen. 

Screendoeken zijn geweven van hightec polyester. Zijn eenvoudig afneembaar met een vochtige doek en schimmelwerend. Screendoeken hebben een hoge kleurechtheid en zijn zelfs brandvertragend. Ook deze stoffen worden, vanwege deze eigenschappen,  veel buiten toegepast. Perfect dan ook voor in de keuken of badkamer. Producten die geschikt zijn voor in de keuken:
Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.