Contact

Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer

Een keuken vraagt om raamdecoratie die tegen vocht kan en eenvoudig te reinigen is. Daarnaast mag ze niet absorberend zijn omdat het dan geuren en vetten zal opnemen. Binnen het Toppoint assortiment voldoet een groot aantal raamdecoratieproducten daaraan. Zo kunt u voor in de keuken kiezen uit Scala of Finesse jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, Duette®Shades, verticale lamellen, duo-rolgordijnen en een groot deel van de Toppoint gordijnen en in-betweens.

Vouwgordijnen en gordijnen van No Limits-stof

In onze collectie gordijnen en vouwgordijnen treft u ook de No Limits-stoffen aan. Deze vuilafstotende en vocht- en schimmelwerende stof is gemaakt van polyacryl en heeft een ongekend hoge kleurechtheid. De vezelstructuur van de No Limits-stof is heel natuurlijk en vertoont daardoor veel overeenkomsten met wol. Maar daarnaast bezit deze stof ook diverse verborgen technische eigenschappen waardoor het veel in de botenwereld en high-end buitenmeubelen wordt toegepast. Niet zo vreemd dus dat deze stof gebruikt wordt voor raamdecoratie die in de keuken of badkamer opgehangen kan worden!

Screendoeken voor raamdecoratie in de keuken en badkamer

Screendoeken zijn geweven van hightec polyester. Deze stoffen zijn eenvoudig afneembaar met een vochtige doek en schimmelwerend. Ook hebben screendoeken een hoge kleurechtheid en ze zijn zelfs brandvertragend. Vanwege al deze eigenschappen wordt screendoek veel voor buiten gebruikt. Vanzelfsprekend is deze stof ook heel geschikt voor gebruik in de keuken en badkamer.Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer: