Contact

Raamdecoratie voor vochtige ruimtes

Zoekt u raamdecoratie voor vochtige ruimtes? Dan is dat bij Toppoint geen enkel probleem. In ons brede assortiment is er ruim voldoende keuze en een groot aantal Toppoint raamdecoratieproducten zijn geschikt voor zowel de badkamer als de keuken.

Vochtbestendige materialen

Vanzelfsprekend moet de raamdecoratie voor de badkamer en keuken vochtbestendig zijn. Vandaar dat elk onderdeel van het product gemaakt is van vochtbestendige materialen. Dit geldt voor onder meer de profielen en weggewerkte onzichtbare onderdelen maar uiteraard ook voor de zichtbare lamellen of doeken. Zo bestaan de Scala aluminium jaloezieën en de Finesse PVC jaloezieën volledig uit niet-roestende onderdelen, iets wat uniek is voor een jaloezie. Ons EasyClick systeem kan ook uitgevoerd worden met een klikband waardoor ook EasyClick geschikt is in vochtige ruimtes.

Stoffen voor vochtige ruimtes

Een groot deel van de plissés, Duette®Shades, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen in onze collectie is ook vochtbestendig. Veel van deze raamdecoratie is gemaakt van polyester vezels die het prima doen in vochtige ruimtes. De No Limits-stoffen en de screenstoffen zijn zelfs subliem te noemen; deze gordijnstoffen zijn schimmelwerend en gemakkelijk afneembaar met een vochtige doek.

Volop keuze in raamdecoratie voor de badkamer en keuken

Kortom, bij Toppoint heeft u voldoende keuze in raamdecoratie voor uw badkamer en/of keuken. En welke raamdecoratie ook uw voorkeur heeft, u kunt er altijd een vochtbestendige variant in vinden. Dit geldt zowel voor de paneelgordijnen, rolgordijnen, plissés, Duette®Shades en vouwgordijnen als voor de jaloezieën, gordijnen, verticale lamellen en in-betweens.Raamdecoratie voor vochtige ruimtes: