Een uitgebreid stoffenassortiment met een zonreflecterende werking

De zon maakt ons gelukkig. Deze zorgt er onder andere voor dat wij endorfine aan maken, dit wordt ook wel 'het gelukshormoon' genoemd. De zon is soms echter ook wat fel.

Met raamdecoratie stelt men de lichtinval. Zo voorkomt men hinderlijk fel licht. Computerschermen blijven zo goed afleesbaar.

Met raamdecoratie kan men de lichtinval temperen. Zo wil men wel naar buiten kunnen kijken, maar de felheid van het binnenkomende licht kunnen aanpassen.

Ook kan de binnenkomende warmte, veroorzaakt door zonlicht, fors worden vermindert. Binnen blijft het zo aangenaam koel.

Binnen de Toppointcollectie hebben wij alle denkbare wensen verwerkt. Zo kan onze Scala-, Silva- en Finesse- Horizontale Jaloezie en Verticale Lamel eindeloos kantelen. De Toppoint Plissé en Duette® Shades kan overal voor het raam open en dicht schuiven. Een deel van onze  Rol-, Vouw- en Gordijnstoffen zijn voorzien van reflecterende coatings. Bovendien hebben alle verwerkte stoffen een verschillende lichtdoorlatendheid om tot een ideale lichtinval te komen. zonrefelectie
Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.