Raamdecoratie voor keuken en badkamer

Vocht is geen probleem

Een keuken vraagt om raamdecoratie die tegen vocht kan en eenvoudig te reinigen is. Daarnaast mag ze niet absorberend zijn omdat het dan geuren en vetten zal opnemen. Binnen het Toppoint assortiment voldoet een groot aantal raamdecoratieproducten daaraan. Zo kunt u voor in de keuken kiezen uit Scala jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, Duette®Shades, verticale lamellen, duo-rolgordijnen en een groot deel van de Toppoint gordijnen en in-betweens.

No Limits-stoffen, ideaal voor (vouw)gordijnen

In onze collectie gordijnen en vouwgordijnen treft u ook de No Limits-stoffen aan. Deze vuilafstotende en vocht- en schimmelwerende stof is gemaakt van polyacryl en heeft een ongekend hoge kleurechtheid. De vezelstructuur van de No Limits-stof is heel natuurlijk en vertoont daardoor veel overeenkomsten met wol. Maar daarnaast bezit deze stof ook diverse verborgen technische eigenschappen waardoor het veel in de botenwereld en high-end buitenmeubelen wordt toegepast. Niet zo vreemd dus dat deze stof gebruikt wordt voor raamdecoratie die in de keuken of badkamer opgehangen kan worden!

Screendoeken voor raamdecoratie in de keuken en badkamer

Screendoeken zijn geweven van hightec polyester. Deze stoffen zijn eenvoudig afneembaar met een vochtige doek en schimmelwerend. Ook hebben screendoeken een hoge kleurechtheid en ze zijn zelfs brandvertragend. Vanwege al deze eigenschappen wordt screendoek veel voor buiten gebruikt. Vanzelfsprekend is deze stof ook heel geschikt voor gebruik in de keuken en badkamer.

Meer weten over raamdecoratie voor keuken en badkamer?

Onze raamproducten die geschikt zijn voor keuken en badkamer ziet u hieronder. En heeft u een specifieke vraag omtrent de keuze van de soorten stoffen, kleuren en transparantie of een offerte op maat? Dan kunt u altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde dealer.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.

 

Raamdecoratie voor keuken en badkamer:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus gordijnen

Verticale lamellen

Scala aluminium jaloezieën

EasyClick

Duette®Shades