Raamdecoratie voor keuken en badkamer

Vouwgordijnen, ook in de keuken

 

Raamdecoratie voor keuken en badkamer:

Vouwgordijnen

No Limits stof

Versus® gordijnen

Rolgordijnen

Lamellen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Horren

 

Wat hangt u voor de keuken- & badkamerramen?

Een keuken en badkamer vraagt om raamdecoratie die tegen vocht kan en eenvoudig te reinigen is. Daarnaast mag ze in de keuken niet absorberend zijn omdat het dan geuren en vetten zal opnemen. Binnen het Toppoint assortiment voldoet diverse raamdecoratie daaraan. Zo kunt u kiezen uit Scala® auminium jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, Toppoint Duette®Shades, verticale lamellen, Versus® gordijnen en No Limits gordijnstoffen.

No Limits-stoffen, ideaal voor (vouw)gordijnen

In onze collectie Toppoint gordijnen en vouwgordijnen treft u de No Limits-stoffen aan. Deze vuilafstotende en vocht- en schimmelwerende stof is gemaakt van polyacryl en heeft een ongekend hoge kleurechtheid. De vezelstructuur van de No Limits-stof is heel natuurlijk en vertoont daardoor veel overeenkomsten met linnen/katoen. Maar daarnaast bezit deze stof ook diverse verborgen technische eigenschappen waardoor het veel in de botenwereld en high-end buitenmeubelen wordt toegepast. Niet zo vreemd dus dat deze stof gebruikt wordt voor raamdecoratie die in de keuken of badkamer opgehangen kan worden!

Screendoeken voor raamdecoratie in de keuken en badkamer

Screendoeken zijn geweven van hightec polyester. Deze stoffen zijn eenvoudig afneembaar met een vochtige doek en schimmelwerend. Ook hebben screendoeken een hoge kleurechtheid en ze zijn zelfs brandvertragend. Vanwege al deze eigenschappen wordt screendoek veel voor buiten gebruikt. Vanzelfsprekend is deze stof ook heel geschikt voor gebruik in de keuken en badkamer.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over de raamdecoratie voor uw keuken of badkamer. Het opmeten en plaatsen van horren kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.