Toppoint raamdecoratie

Details matter

Een grote passie voor interieurtrends en vormgeving. Een heldere focus om, onder alle omstandigheden, tot de best mogelijke raamoplossingen te komen. Onze missie! Het gehele Toppointteam is dan ook gedreven de meest mooie- en functionele raamdecoratie voor u te ontwikkelen. Continue ontwikkelingen qua design en techniek worden toegepast. Oogstrelende raamdecoratie, functionele perfectie. Maak vrijblijvend een afspraak bij jouw lokale woonspecialist, er is er altijd 1 bij u in de buurt.

1001

keuzes

Er is zoveel mogelijk. Laat de woonspecialist u ontzorgen.

De nieuwste stoffen

Voor een snelle make-over

botanisch pag 39
donker oker montana pag 37
isola pag 35
groen fluweel pag 29
Versus 6
Versus 7

Houten jaloezieën

Past in elk interieur

ticker hout alg 6
ticker hout alg 1
ticker hout alg 2
ticker hout alg 3
ticker hout alg 4
ticker hout alg 5

 


 

Gordijnen >

Jaloezieën >

Vouwgordijnen >

Versus® >

EasyClick >

Plisségordijnen >

Iso Plissé® gordijnen>

Rolgordijnen >

Lamellen >

Paneelgordijnen >

Elektrische raamdecoratie >

Horren >

 

Onze producten zijn verkrijgbaar bij uw lokale woonspecialist

 

 

7 jaar fabrieksgarantie

Wanneer uw raamdecoratie defect of beschadigd is, heeft u uiteraard recht op reparatie. Bij Toppoint heeft u 7 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten. In het geval dat u gebruik wilt maken van de Toppoint garantie neemt u dan altijd contact op met het verkooppunt waar u uw Toppoint raamdecoratie heeft aangeschaft.

Binnenzonwering gecombineerd met gordijnen

Wilt u graag uw privacy behouden, zowel overdag als ’s avonds ? Wenst u u een prettige omgeving qua akoestiek, een fijne leefomgeving waarbij uw warmte -en/of geluidsisolatie goed geregeld is? Het kan allemaal door onze expertise op het gebied van raamdecoratie. We zijn namelijk gespecialiseerd, en uniek, in het combineren van raamdecoratie producten voor een optimaal effect. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een zonweringsproduct in combinatie met een gordijn creëert u de perfecte balans.

Raamdecoratie met vele luxe mogelijkheden

Toppoint is uniek in het aanbieden, geheel op elkaar afgestemde, raamdecoratie. Zo bieden wij voor iedere gewenste situatie een passende oplossing. Ons producten zijn; Scala® aluminium jaloezieën, Duette® Shades, duo-rolgordijnen, EasyClick, gordijnen, horren, Silva® houten jaloezieën, paneelgordijnen, plissés, rolgordijnen, verticale lamellen, vouwgordijnen en Versus® gordijnen. Kenmerken zoals, elektrische raamdecoratie, geluiddempend, geschikt voor keukens, kindveilige producten, verduisterend, vochtige ruimtes, warmte isolatie en zonreflectie kunnen een belangrijke rol spelen bij uw keuze, vandaar dat ook deze kenmerken zijn opgenomen binnen onze collectie.

Voor elk type raam een passende Toppoint hor

Onze uitgebreide en hoogstaande horren collectie maakt uw wooncomfort compleet. Met de ramen open ongestoord genieten van de frisse buitenlucht. Van nagenoeg onzichtbaar gaas tot speciaal pollenwerend gaas. Van oplossingen voor deuren tot kantkiepramen. Ook voor ons horrenprogramma geldt: Functionele perfectie.

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Wat zijn No Limits stoffen?

Elektrische jaloezie tot wel 690 cm breed

Versus, dimmend én transparant in 1