ContactDuette®Shades nu met 15% korting

Toppoint heeft de prijzen verlaagd en geeft in de hele maand juni ook nog eens 15% korting op Duette®Shades of plissé gordijnen. Oók in combinatie met EasyClick. Kom langs bij jouw lokale vakman en bestel dit mooie maatwerk product!


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Duette®Shades zijn warmte isolerend

De Duette®Shades-stoffen zijn zo uniek door de structuur. Die stof bestaat namelijk uit een honingraatstructuur die zorgt voor een bijzonder goede isolatie, zowel 's zomers als 's winters. De warmte-isolerende functie van de stof heeft daarnaast ook een energiebesparende werking. Hierdoor kan een energiebesparing van maar liefst 25% bereikt worden. Offerte of inmeetafspraak? Dat kan hier.
Duette®Shades-stoffen, ideaal voor werkplekken

Wilt u graag uw kantoor voorzien van raamdecoratie? Of heeft u raamdecoratie voor een ruimte nodig waar gewerkt wordt met een beeldscherm? Dan kan dat heel goed met de Duette®Shades! We weten namelijk als geen ander dat lichtreflectie heel vervelend kan zijn voor wie met een beeldscherm werkt. En juist daarom zijn de stoffen van de Duette®Shades ook ideaal voor werkplekken. Want deze stoffen voldoen aan de EU-richtlijnen voor lichttransmissie. Dit zijn richtlijnen die bepalen hoeveel daglicht er maximaal door raamdecoratie mag gaan. Met Duette®Shades in een kantoor of andere werkplek, zal het daglicht u dus niet meer hinderen. Bekijk de collectie bij onze verkooppunten.Combineer Duette®Shades met gordijnen

Meerdere lagen raamdecoratie komen steeds vaker voor. U leest er waarschijnlijk over in interieurblogs maar kunt het ook als advies krijgen van een styliste in woninginrichting. Dat gecombineerde raamdecoratie zo populair is, komt omdat het een interieur extra luxe en een warmere uitstraling geeft. Daarnaast heeft het toepassen van meerdere lagen raamdecoratie ook veel voordelen. Combineert u bijvoorbeeld de Duette®Shades met (in-between) gordijnen dan kunt u op elk gewenst moment de lichtinval en privacy naar wens regelen. En met gordijnen als extra raamdecoratie in uw woning, heeft u ook vanzelf een betere akoestiek in de ruimte. Offerte op maat? Maak een afspraak.

Bekijk onze folder:

 

Onze Duette®Shades hebben de volgende kenmerken: 

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Maatwerk raamdecoratie voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie met UV werende werking Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking