EasyClick, het boorvrije montagesysteem in raamdecoratie

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u namelijk raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. Dit systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratieproduct zoals een plissé, Duette® Shades of jaloezie geplaatst kan worden. Het frame zelf wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst door een erkende Toppoint-dealer. Kortom, EasyClick is dé perfecte oplossing voor raamdecoratie in kunststof of aluminium kozijnen.

EasyClick is zo aan te passen dat het voldoet aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Zonwering voor draai-kiep ramen Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zonreflecterende werkingDe voordelen van EasyClick

EasyClick is de perfecte partner voor uw al uw kunststof kozijnen; het is eenvoudig te monteren zonder boren of schroeven en u verwijdert het net zo gemakkelijk. Wilt u de ramen gaan wassen? Dan haalt u de EasyClick eenvoudig los. Dit montagesysteem zit namelijk met een magneet- of klikband op uw kozijn bevestigd. Door het even los te klikken kunt u direct zonder enige hinder uw ramen wassen. En daarna klikt u de EasyClick weer gemakkelijk en snel tegen het raam. Een ander voordeel van de EasyClick is dat het ook op een schuin raam of deur geplaatst kan worden.

Bekijk de folder:Plissé en Duette® Shades met EasyClick

Zowel de plisségordijnen als de Duette® Shades zijn te openen en sluiten met een transparante of metalen handgreep. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk te bedienen, ook in combinatie met EasyClick. Het montagesysteem EasyClick voor plissés en Duette® Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Zo is de plissé er bijvoorbeeld in het top-down-model. Daarbij kunnen de gordijnen van bovenaf naar beneden opengezet of gesloten worden. Maar ook het top-down bottom-up-model is mogelijk waarbij de plissés of Duette® Shades zowel van bovenaf als van onderaf opengezet en gesloten kunnen worden en u de raamdecoratie op elke gewenste plek in het kozijn plaatst.Eindeloos veel kleuren jaloezieën en plissés voor de EasyClick

Bij Toppoint is een gevarieerd aanbod aan kleuren en dat vindt u ook terug in de plisségordijnen en jaloezieën die u kunt combineren met de EasyClick. Net als de plissés zijn ook de jaloezieën te openen en sluiten met een transparante handgreep. Het tuimelen van de jaloezieën kan middels een tuimelstang. Wilt u uw EasyClick combineren met jaloezieën dan is dat mogelijk met lamellen van 25 mm breed.

 

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie of wenst u een prijsindicatie? Stel uw vraag dan via onderstaand formulier. Toppoint raamdecoratie kenmerkt zich door de hoogstaande techniek. U vindt de Toppoint-producten dan ook enkel bij geselecteerde dealers.Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.