Finesse Jaloezie, de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof

De Finesse jaloezie is een PVC jaloezie met de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Hierdoor is deze raamdecoratie geschikt voor zowel de badkamer als de keuken. De Finesse jaloezie is verkrijgbaar in 50 mm lamellen. Deze raamdecoratie kan heel goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit geeft uw interieur een warmere, luxere uitstraling en is bovendien prettig voor de akoestiek in de ruimte.

Finesse Jaloezieën van Toppoint voldoen aan de volgende kenmerken:

Brandveilige raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor vochtige ruimtesDe finesse jaloezie kent vele voordelen

Finesse jaloezieën zijn geschikt voor draai- en kiepramen want ze worden voor de kozijnen geplaatst. En ook al lijken deze jaloezieën wel op echt hout, toch zijn de lamellen volledig van kunststof gemaakt. Dit heeft als voordeel dat ze brandvertragend zijn en dat vocht er geen invloed op heeft. Deze jaloezieën kunnen dus gewoon in badkamers en keukens geplaatst worden. De Finesse jaloezieën zijn bovendien voorzien van een kindveilige techniek met een bedieningskoord dat gemakkelijk aan de muur of het kozijn gefixeerd kan worden zodat het koord op een veilige hoogte hangt.

 Finesse jaloezie op maat!

De Finesse jaloezie wordt standaard geleverd met een ladderkoord maar dit kan vervangen worden door een ladderband. De kleur van het ladderkoord of de ladderband wordt altijd afgestemd op de kleur van de lamellen zodat het een mooi geheel vormt. De bediening van de Finesse jaloezie is heel handig opgesplitst; het optrekkoord bevindt zich aan de rechterzijde en het tuimelkoord aan de linkerzijde.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie of wenst u een prijsindicatie over de Finesse jaloezieën als raamdecoratie? Stel uw vraag dan via onderstaand formulier. Toppoint raamdecoratie kenmerkt zich door de hoogstaande techniek. U vindt de Toppoint-producten dan ook enkel bij geselecteerde dealers.


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.