Finesse Jaloezie, de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof

De Finesse jaloezie is de jaloezie met de uitstraling van hout en met de voordelen van kunststof. Hierdoor is de jaloezie geschikt voor de badkamer en keuken. De Finesse jaloezie is verkrijgbaar in 50 mm lamellen. Het product kan daarnaast mooi gecombineerd worden met gordijnen. Hierdoor krijgt uw interieur een nog luxueuzere en warmere uitstraling.

Toppoint Finesse Jaloezieën voldoen aan de volgende kemerken:

Brandveilige raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor vochtige ruimtesDe finesse jaloezie kent vele voordelen

Finesse jaloezieën zijn geschikt voor draai –en kiepramen. De jaloezieën hangen namelijk voor de kozijnen. Een ander voordeel is dat de lamellen van de finesse jaloezieën gemaakt zijn van kunsthout, hierdoor zijn ze brandvertragend, maar ook uitermate geschikt voor badkamers en keukens.  Vocht heeft geen invloed op de kunststof Finesse jaloezie. De Finesse jaloezieën zijn daarnaast voorzien van een kindveilige techniek waardoor het bedieningskoord gemakkelijk aan de muur of het kozijn gefixeerd kan worden. Hierdoor hangt het bedieningskoord op een kind veilige hoogte.
 
 
 


Finesse jaloezie op maat!

De Finesse jaloezie wordt standaard geleverd met een ladderkoord, waarbij er de keuze is om te kiezen voor een ladderband. De kleur van de ladderkoorden en ladderbanden zijn altijd bijpassend aan de kleur van de lamellen. De bediening van de Finesse jaloezie wordt opgesplitst. Het optrekkoord van de Finesse jaloezie bevindt zich aan de rechterzijde. Het tuimelkoord daarentegen bevindt zich standaard aan de linkerzijde van het product. Finesse jaloezieën zien eruit als hout, voelen als hout, maar zijn volledig uit kunststof opgebouwd.


Informatie aanvragen

Meer informatie of een prijsindicatie omtrent dit product? Stel uw vraag of maak een afspraak met een Toppoint specialist via onderstaand formulier. 

Hoogstaande techniek ligt aan de basis van alle Toppoint raamdecoratie. Toppoint is dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.