Contact

Finesse Jaloezie, de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof

De Finesse jaloezie is een PVC jaloezie met de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Hierdoor is deze raamdecoratie geschikt voor zowel de badkamer als de keuken. De Finesse jaloezie is verkrijgbaar in 50 mm lamellen. Deze raamdecoratie kan heel goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit geeft uw interieur een warmere, luxere uitstraling en is bovendien prettig voor de akoestiek in de ruimte.

Prijs of inmeten?

Wilt u meer informatie of wenst u een prijsindicatie? Stel uw vraag dan via onderstaand formulier. Toppoint raamdecoratie kenmerkt zich door de hoogstaande techniek. U vindt de Toppoint-producten dan ook enkel bij geselecteerde dealers.Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


De finesse jaloezie kent vele voordelen

Finesse jaloezieën zijn geschikt voor draai- en kiepramen want ze worden voor de kozijnen geplaatst. En ook al lijken deze jaloezieën wel op echt hout, toch zijn de lamellen volledig van kunststof gemaakt. Dit heeft als voordeel dat ze brandvertragend zijn en dat vocht er geen invloed op heeft. Deze jaloezieën kunnen dus gewoon in badkamers en keukens geplaatst worden. De Finesse jaloezieën zijn bovendien voorzien van een kindveilige techniek met een bedieningskoord dat gemakkelijk aan de muur of het kozijn gefixeerd kan worden zodat het koord op een veilige hoogte hangt.
Uw lokale vakman maakt graag een offerte op maat. Maak hier een afspraak.

 Finesse jaloezie op maat!

De Finesse jaloezie wordt standaard geleverd met een ladderkoord maar dit kan vervangen worden door een ladderband. De kleur van het ladderkoord of de ladderband wordt altijd afgestemd op de kleur van de lamellen zodat het een mooi geheel vormt. De bediening van de Finesse jaloezie is heel handig opgesplitst; het optrekkoord bevindt zich aan de rechterzijde en het tuimelkoord aan de linkerzijde. Uw Toppoint dealer laat u graag de producten zien en geeft u een offerte op maat. Maak hier uw afspraak voor een offerte op maat.

Finesse Jaloezieën van Toppoint voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor vochtige ruimtes