Gordijnen, een luxe aanvulling voor uw interieur

Gordijnen zijn sfeermakers,  maar ook zeer functioneel binnen uw interieur. Binnen de Toppoint collectie hanteren we 1250 verschillende stoffen waar u uit kunt kiezen. Ons designteam brengt continu de laatste ontwikkelingen op interieurgebied in kaart. Welke meubel-, vloeren- en wand- trends spelen er. Welke kleur is De trend van 2017. Welke dessins passen het beste bij het hedendaagse interieur. De Toppointdesigners zijn met niks anders bezig.

Ons ruime aanbod Toppoint gordijnen voldoet aan de volgende kenmerken:

 

Brandveilige raamdecoratie in uw interieur Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Geluiddempende raamdecoratie voor de juiste akoestiek Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor speciale ramen Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Een uitgebreid stoffenassortiment met een zonreflecterende werkingVerborgen techniek in onze stoffen

De laatste technologische ontwikkelingen worden verwerkt door onze R&D mensen.  U ziet ze niet, maar de meest innovatieve garens en de laatste technieken, worden verwerkt in onze stoffen om tot de beste Gordijnstoffen te komen. Betere kleurechtheid, betere vochtbestendigheid. Vuilafstotend, brandvertragend. Warmte- en geluidsisolatie; al deze wensen en eisen spelen een belangrijke rol in de productontwikkeling van de gordijnencollectie van Toppoint.

 Welk type gordijn wenst u ?

Welke gordijnstof is de beste keuze? Transparante-, semitransparante-(lichtdoorlatende stoffen), dimout-, maar ook verduisterende stoffen. Ons atelier kan daarnaast onze gehele collectie van een perfecte voering naar keuze voorzien. Hierdoor zullen uw gordijnen een nog betere warmte- en geluidsisolerende werking hebben. Wij verwerken een prachtige Molton-, een Basic- of een volledig Blackoutvoering. Voering draag ook bij aan een nog betere zonreflectie en geluidsisolatie en zorgen voor de juiste verdere verbetering van uw lichtinval en akoestiek in uw interieur.Design tot in detail, Made in HollandToppoint Design lookGeprinte Dessins, een Toppoint PassieIdeale combinatie, Uni Mori met Toppoint jaloezieJacquard geweven elegantieDe vele confectie mogelijkheden van onze gordijnen op een rij

Wilt u graag nieuwe gordijnen voor in uw interieur? Toppoint heeft een breed scala aan confectie mogelijkheden. De enkele plooi is een mooie strakke basis; met de enkele retourplooi realiseert u een modern strak mooi vallend gordijn. Een dubbele- of dubbele retourplooi geeft een iets royale look. De Tri-plooi voor het betere klassieke werk. Ingeslagen Ring voor een stoer of landelijk uiterlijk. Snel opkomend is de " Wave " confectie; een echte Designlook. Kortom, vakmanschap ook in de verwerking van onze collectie.
 Linnen en linnenlook

Linnen is niet meer weg te denken in het interieur. Van 100% linnen tot Look-a-likes. In uw Toppointcollectie treft u deze uiteraard aan. Onze linnens zijn voorgewassen of wij verwerken " intiem gemengde garens " . Hierdoor geniet u zonder zorgen van de charme van linnen van de hoogste kwaliteit.Toppoint gordijnen, Natuurlijk wonenLandelijk wonen tot in het kleinste detailToppoint confectie van Gordijn tot VouwgordijnConfectie met passieGordijnen zorgen voor een juiste akoestiek

Doordat er voor 80% aan harde vloeren worden verkocht en de muren en plafonds ook hard zijn, is een ruimte vaak een klankkast. Gordijnen zijn dan ook niet alleen een verfraaiing van uw interieur, ook de oplossing om een juiste akoestiek te creëren in uw interieur. Doordat, met name gevoerde gordijnen een nog beter geluiddempend effect hebben, wordt het geluid binnen uw ruimtes in balans gebracht. 

 Natuurlijk WonenToppoint gordijnen: landelijke sfeermakers


Informatie aanvragen

Meer informatie of een prijsindicatie omtrent dit product? Stel uw vraag of maak een afspraak met een Toppoint specialist via onderstaand formulier. 

Hoogstaande techniek ligt aan de basis van alle Toppoint raamdecoratie. Toppoint is dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.