Contact

Gordijnen, een luxe aanvulling voor uw interieur

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. En met de gordijnen uit de Toppoint-collectie heeft u dan ook nog eens keus uit maar liefst 1.250 verschillende stoffen. Ons designteam is continu bezig met de laatste trends in wonen zodat er altijd een ruime collectie gordijnen is met kleuren en dessins die passen bij het interieur van nu, en vooral bij het interieur van u. Kiest u voor de gordijnen van Toppoint? Dan kiest u voor een luxe aanvulling van uw interieur. 

Prijs of inmeten?

Een afspraak maken voor een prijsindicatie? Dat kan via onderstaand formulier bij uw lokale vakman. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Verborgen techniek in de gordijnstoffen

De laatste technologische ontwikkelingen worden verwerkt in onze gordijnstoffen. U ziet ze niet maar met de meest innovatieve garens en de laatste technieken creëren we de beste gordijnstoffen voor een betere kleurechtheid en betere vochtbestendigheid. Deze gordijnen zijn vuilafstotend, brandvertragend en isoleren warmte én geluid. Want met dit alles houden wij al rekening bij de productontwikkeling van de gordijnencollectie van Toppoint.

Bepaal uw stofkeuze

Welke gordijnstof is voor u de beste keus? U heeft de keuze uit transparante, semi-transparante (lichtdoorlatend), Dimout en verduisterende stoffen. Wat u ook kiest, ons atelier kan de gehele collectie van de perfecte voering voorzien met een Molton-, Basic- of een volledig Blackoutvoering. Dankzij de voering zullen uw Toppoint gordijnen nog beter warmte en geluid isoleren en de akoestiek in uw interieur veel aangenamer maken.
Afspraak voor een offerte of inmeten? Dat kan bij uw lokale vakman.Keuze in confectie

Wilt u graag nieuwe gordijnen voor in uw interieur? Toppoint heeft een breed scala aan confectiemogelijkheden. Zo is er de enkele plooi die een mooie strakke basis biedt, met deze enkele retourplooi realiseert u een modern en strak mooi vallend gordijn. De dubbele plooi, of dubbele retourplooi, geeft een iets royale look terwijl de Tri-plooi een meer klassieke uitstraling maakt. Een stoer of landelijk uiterlijk bereikt u met een ingeslagen ring en wie de echte designlook wenst, kiest voor de Wave-confectie. Al deze varianten in confectie worden vakkundig voor u verwerkt in de gordijnen uit onze collectie.

Lees onze folder over de Wave plooi:

Lees onze folder over de retourplooi:Linnen en linnenlook

Linnen is niet meer weg te denken in het interieur; van 100% linnen tot linnenlook. In de Toppoint-collectie vindt u natuurlijk alleen linnen van de hoogste kwaliteit. Het linnen in onze gordijncollectie is voorgewassen of bestaat uit "intiem gemengde garens". Zo weet u zeker dat u zorgeloos kunt genieten van de charme van uw linnen gordijnen. Bij uw lokale Toppoint dealer kunt u de linnen gordijnen en de vele kleuren uitgebreid bekijken.
De dealer maakt graag tijd voor u vrij. Maak hier een afspraak.Toppoint design lookGordijnen zorgen voor een juiste akoestiek

De meest verkochte vloeren tegenwoordig zijn harde vloeren zoals hout of tegels. Daarbij zijn de muren en plafonds ook hard waardoor de ruimte vaak een klankkast wordt. Gordijnen zijn dan de ideale oplossing; ze verfraaien niet alleen uw interieur, ze zorgen ook voor de juiste akoestiek. Gordijnen brengen namelijk het geluid in een ruimte meer in balans. Vanzelfsprekend wordt dit effect versterkt als u voor gevoerde gordijnen kiest.  Maak vrijblijvend een afspraak bij uw lokale vakman. Toppoint gordijnen, natuurlijk wonenToppoint gordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Zonwering voor draai-kiep ramen Geluiddempende raamdecoratie voor de juiste akoestiek Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie met UV werende werking Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werkingLandelijk wonen tot in detail

Bij landelijk wonen horen natuurlijk de mooiste gordijnen. Bij Toppoint hebben we de best mogelijke kwaliteit omdat wij u het beste product willen bieden. Wilt u weten wat onze volledige collectie is en wilt u zelf zien welke stoffen, kleuren en transparantie er mogelijk is? Maak dan een afspraak bij uw lokale vakman.De vele voordelen van overgordijnen

Overgordijnen passen in elke ruimte en zijn op ieders smaak en interieur aan te passen. Naast hun warme en elegante uitstraling zijn overgordijnen ook praktisch. Zo zijn ze erg functioneel in het reguleren van de temperatuur, bieden ze privacy in de avonden en werken ze geluiddempend wat erg prettig is voor de akoestiek in huis.

Voor privacy en nachtrust


Niet alle overgordijnen zijn verduisterend van zichzelf, al is de dikke stof vaak al wel ideaal om privacy te garanderen. Laat de stof van uw voorkeur teveel licht door, bijvoorbeeld in de slaapkamer? Dan hoeft dat geen probleem te zijn. Bij Toppoint kan het overgordijn gewoon gevoerd worden met een verduisterende stof. In ons atelier zijn er vier verschillende verduisterende stoffen aanwezig waardoor er altijd wel een tussen zit die de juiste mate van verduistering heeft en dik of soepel genoeg is om uw gewenste uitstraling te behouden. Daarnaast is een overgordijn ook bij uitstek een perfecte keuze om elke ruimte te isoleren tegen de warmte. Zo geniet je in de zomer van een koel huis terwijl de ruimtes in de winter lekker warm blijven.