Unieke horren voor elke gewenste situatie

Van het voorjaar tot het najaar is er niets fijner dan dat er frisse lucht door de deuren en ramen uw woning in kunnen stromen. Ons uitgebreide horrenprogramma zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van de buitenlucht met een perfecte ventilatie, terwijl insecten en pollen buiten blijven. Omdat we weten waar de knelpunten zitten bij het kiezen van de juiste hor, hebben we ons programma hier volledig op afgestemd. Toppoint is daarom uniek in het leveren van maatwerk insectenwering voor elk type raam en/of deur. 

Toppoint horren voldoen aan de volgende kenmerken:

Maatwerk raamdecoratie geschikt voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Insectenwerende raamdecoratie Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Pollenwerend horrengaas Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtesToppoint horren voor standaard ramen, dakramen en speciale raamvormen

Indien u een geschikte hor zoekt voor een raam, bieden we hierin verschillende soorten horren aan die altijd voor u op maat gemaakt worden. U kunt kiezen tussen een vaste raamhor of een rolhor. Ongeacht of het een gewoon raam betreft of een dakraam. Als we kijken naar de moderne architectuur als in de klassieke bouw komen er regelmatig bijzondere raamvormen voor. Ook bij (half)ronde, drie-, veelhoekige of toogramen kan een hor worden geplaatst. Toppoint biedt daarom voor bijna iedere speciale raamvorm een hor aan die u geheel op maat kunt laten maken.Toppoint horren voor standaard deuren en schuifpuien

Ook voor uw deur heeft Toppoint altijd een oplossing. Momenteel is het meest toegepast de zeer populaire plissé hordeur. Voor gebruik bij kinderen of huisdieren heeft Toppoint de unieke pendel hordeur. Om het geheel compleet te maken behoren de klassieke scharnierende hordeur en schuifhordeur ook tot de mogelijkheden. Alle horrendeuren zijn volledig naar wens op maat samen te stellen.Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, het is allemaal mogelijk!

Toppoint heeft naast het standaard zwarte en grijze gaas, ook nog een aantal speciale gaassoorten in het programma. Denk bijvoorbeeld aan het unieke Transpatec® gaas dat extra transparant is. Maar ook ons Petscreen gaas is extra scheurvast en perfect geschikt voor wanneer u huisdieren heeft. Ook hebben we een pollenwerend gaas in ons assortiment. Dit gaas houdt meer dan 90% van de pollen tegen. Lees hier meer over ons horrengaas.


Informatie aanvragen

Meer informatie of een prijsindicatie omtrent dit product? Stel uw vraag of maak een afspraak met een Toppoint specialist via onderstaand formulier. 

Hoogstaande techniek ligt aan de basis van alle Toppoint raamdecoratie. Toppoint is dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.