Contact

De hordeur die past bij uw situatie

Toppoint heeft verschillende horren in haar assortiment waardoor er altijd wel een tussen zit die aansluit op uw wensen of situatie.

De plissé hordeur is een veel gekozen insectenwering omdat deze voor vrijwel elke deur gebruikt kan worden. De plissé hordeur kan eenvoudig en netjes opzij geschoven worden als u deze niet gebruikt. Deze insectenwering schuift niet uit zichzelf terug maar blijft stevig staan in de positie die u bepaalt. Omdat de hor wordt geplisseerd is het gaas sterker is dan vlak horrengaas.

Als u kinderen of huisdieren heeft is de pendelhordeur een goede optie. Deze hordeur kan naar binnen en naar buiten openen en zal zichzelf weer in de neutrale stand sluiten. Handig wanneer de kinderen vaak naar binnen en buiten lopen of zodat de hond of kat zichzelf naar binnen of buiten kan laten. Bij huisdieren raden wij wel aan om te kiezen voor huisdierengaas. Dit horrengaas is extra sterk en daardoor minder vatbaar voor de scherpe nagels van uw favoriete beestje.

Een variant op de pendelhordeur is de scharnierende hordeur. Deze hor werkt hetzelfde als een gewone deur maar klapt in tegenstelling tot de pendelvariant maar naar één kant open. Ook deze insectenwering kan met elk soort horrengaas worden geproduceerd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra transparant gaas (TTA-gaas) of bij hooikoortsklachten voor pollenwerend gaas.

Voor grote deuropeningen, zoals bijvoorbeeld bij een schuifpui, is de schuifhordeur een goede oplossing. De standaard schuifhor kan tot 2 meter breed en 3 meter hoog worden gemaakt. Is uw deuropening breder dan de 2 meter? Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. De schuifhordeur kan evenals de andere horren volledig naar uw wensen worden samengesteld.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint hordeuren kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Insectenwerende raamdecoratie Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Pollenwerend horrengaas Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes