Contact


Maatwerk in horren tegen insecten en pollen

Van het voorjaar tot najaar is er niets fijner dan frisse lucht door de deuren en ramen uw woning in te laten stromen. Met ons ruime en diverse aanbod in horren kunt u ook ongestoord genieten van de buitenlucht terwijl insecten en pollen buiten blijven. De horren bieden optimale insectenwering, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type raam en/of deur in uw woning.

Prijs of inmeetafspraak?

Wilt u een prijsindicatie? Uw lokale vakman maakt graag een offerte op maat. Maak uw afspraak via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint horren voor standaard ramen, dakramen en speciale raamvormen

Zoekt u de juiste hor voor een raam, weet dan dat wij verschillende soorten horren aanbieden die altijd voor u op maat gemaakt worden. Zo kunt u kiezen tussen een vaste raamhor of rolhor ongeacht of het voor een gewoon raam of een dakraam is. En omdat er zowel in de moderne architectuur als in de klassieke bouw regelmatig bijzondere raamvormen voorkomen, hebben wij ook daarvoor passende horen. Dus of u nu een standaard raam heeft, een rond, halfrond, driehoekig, veelhoekig of een toog-raam, bij Toppoint vindt u voor bijna elke raamvorm een hor die u geheel op maat kunt laten maken. Wilt u weten wat voor u de oplossing is? Maak dan bij uw lokale vakman een afspraak.

Bekijk onze folder:Horren voor standaard deuren en schuifpuien

Ook voor uw deur heeft Toppoint altijd de juiste hor zoals de zeer populaire plissé hordeur. Zijn er kinderen of huisdieren in huis, dan is de unieke pendel hordeur ideaal. Maar natuurlijk vindt u in ons assortiment horren ook de klassieke scharnierende hordeur en schuifhordeur. Alle horrendeuren van Toppoint zijn volledig naar wens op maat samen te stellen.Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, het is allemaal mogelijk!

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas heeft Toppoint ook nog een aantal speciale gaassoorten voor horren in het programma. Zoals het unieke Transpatec® gaas dat extra transparant is of het Petscreen gaas dat extra scheurvast is en ideaal als u huisdieren heeft. Ook hebben we een pollenwerend gaas in ons assortiment dat meer dan 90% van de pollen tegenhoudt, perfect dus voor iedereen die last heeft van hooikoorts! Lees hier meer over ons horrengaas. Wilt u een prijsopgave? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak.

Onze Toppoint horren voldoen aan de volgende kenmerken:

Maatwerk raamdecoratie voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Insectenwerende raamdecoratie Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Pollenwerend horrengaas Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes