In-between gordijnen voor privacy en optimaal lichtinval

In-between gordijnen van Toppoint zijn de ideale gordijnen als u zowel een natuurlijke lichtinval in uw woning wenst maar ook uw privacy wilt behouden. Met deze semi-transparante stoffen is het mogelijk om de gordijnen de hele dag de dicht te laten terwijl u toch een mooi diffuus lichtinval in uw woning heeft. De in-between gordijnen, ook bekend als vitrages, creëren een prachtig licht in de woning waardoor elke ruimte direct meer sfeer krijgt.

De Toppoint in-between gordijnen bezitten de volgende kenmerken:

Brandveilige raamdecoratie in uw interieur Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Een uitgebreid stoffenassortiment met een zonreflecterende werking

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie of wenst u een prijsindicatie over de in-between gordijnen? Stel uw vraag dan via onderstaand formulier. 

 Toppoint raamdecoratie kenmerkt zich door de hoogstaande techniek. U vindt de Toppoint-producten dan ook enkel bij geselecteerde dealers.


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.