Contact

In-between gordijnen voor privacy en optimaal lichtinval

In-between gordijnen van Toppoint zijn de ideale gordijnen als u zowel een natuurlijke lichtinval in uw woning wenst maar ook uw privacy wilt behouden. Met deze semi-transparante stoffen is het mogelijk om de gordijnen de hele dag de dicht te laten terwijl u toch een mooi diffuus lichtinval in uw woning heeft. De in-between gordijnen, ook bekend als vitrages, creëren een prachtig licht in de woning waardoor elke ruimte direct meer sfeer krijgt. De stoffen van de in-between gordijnen kunnen ook verwerkt worden tot een Versus gordijn, een mooie 2-1 oplossing.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een prijsindicatie? Dat kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


De Toppoint in-between gordijnen bezitten de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect