Contact

No Limits gordijnstoffen en vouwgordijnstoffen

Waterafstotende en weersbestendige gordijnstoffen; die vindt u in de Toppoint gordijnen- en vouwgordijnencollectie onder de naam No Limits stoffen. De No Limits stof is een unieke stof binnen ons Toppoint assortiment en komt van oorsprong uit de botenwereld. No Limits stoffen zijn zowel vuilafstotend als vocht –en schimmelwerend. Een ideale gordijnstof dus als u graag gordijnen of vouwgordijnen in de badkamer, keuken of zelfs buiten wilt plaatsen. In onze collectie vind je de No Limits stoffen Belenos, RadiumSol, en Asis.Kleurecht

lichtechtheid-85x85.png

No Limits-stoffen hebben een natuurlijke linnen en katoenen uitstraling maar zijn daarnaast ook heel hightech. Zo bevatten ze de hoogst haalbare kleurechtheid (namelijk 8 op een schaal van 1-8 ). De vouwgordijnen en gordijnen van de No Limits-collectie hebben een extra luxe uitstraling dankzij het polyacryl. Deze sterke, zachte vezel in de No Limits-stof lijkt veel op wol. Hierdoor geven de vouwgordijnen en gordijnen een natuurlijke en warme sfeer aan uw interieur. Behalve dat deze stof heel sterk, kleurecht en sfeervol is, is het ook heel gemakkelijk te reinigen met een chloordoekje.

In de badkamer of keuken

schimmelwerend-85x85.png

Doordat de No Limits-stoffen vuilafstotend en vocht– en schimmelwerend zijn, zijn vouwgordijnen en gordijnen van deze exclusieve stof heel geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. De beschermende werking zorgt er namelijk voor dat de stof niet gaat schimmelen zodra de ruimte vochtig wordt. Wilt u liever vouwgordijnen of gordijnen ophangen in de keuken? Ook dat kan! De stof is eenvoudig te reinigen waardoor ook uw gordijnen of vouwgordijnen in de keuken mooi zullen blijven. 

Gordijnen en vouwgordijnen voor buiten, het is mogelijk!

vuilafstotend-85x85.png

Ook buiten kunt u gordijnen en vouwgordijnen ophangen als ze gemaakt zijn van een van de exclusieve en robuuste No Limits-stoffen. Dankzij deze stof zijn de gordijnen en vouwgordijnen waterafstotend en weersbestendig en kunt u ze dus gerust als sfeermaker aan uw terras, veranda of serre toevoegen. De No Limits-stoffen hebben een warme en exclusieve uitstraling en zijn gemakkelijk in onderhoud wat het de ideale gordijnstof voor buiten maakt.
Benieuwd naar de prijs? Maak een afspraak voor een offerte op maat.Combineer gordijnen met vouwgordijnen voor extra sfeer

Onze raamdecoratieproducten zijn bij uitstek geschikt om met elkaar te combineren. Hangt u bijvoorbeeld vouwgordijnen samen met gordijnen voor de ramen, dan geeft dat een extra luxe en warme uitstraling in uw interieur. Bovendien kunt u dan nog beter de lichtinval bepalen en uw privacy regelen. En wilt u deze combinaties van gordijnen ook in de badkamer of keuken? Zoek dan een No Limits-stof voor elk van de raamdecoratieproducten uit.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.

De No Limits stoffen voldoen aan de volgende kenmerken:

Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Geluiddempende raamdecoratie voor de juiste akoestiek Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.