Paneelgordijnen zijn multifunctioneel

Paneelgordijnen zijn ideaal geschikt voor grote raampartijen zoals schuifpuien, openslaande deuren of grote hoge ramen. Binnen Toppoint bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan van verschillende kleuren, stofstructuren en ook in de afwerking kunt u veel maatwerk toepassen. Zo creëert u paneelgordijnen geheel naar wens en aansluitend op uw interieur.
Brandveilige raamdecoratie in uw interieur Zonwering voor draai-kiep ramen Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effectDe afwerkingsmogelijkheden van paneelgordijnen

Creëer je eigen look en combineer eventueel meerdere paneelstoffen in één paneel. De stoffen waar u uit kunt kiezen zijn screenstoffen. Deze stofsoort heeft een energiebesparende werking en is daarentegen ook onderhoudsvriendelijk. Op het gebied van design is er nog de mogelijkheid om horizontale houten latjes tegen de panelen te laten plaatsen. Dit kan aan de onderzijde, bovenzijde en eventueel nog extra latjes die in de hoogte symmetrisch of asymmetrisch verdeeld kunnen worden over de panelen. Ook qua bediening zijn er meerdere mogelijkheden. Hierbij kunt u kiezen of u de paneelgordijnen handbediend of koordbediend wilt hebben. De bediening is daarnaast volledig geruisloos. Een ander groot voordeel, waardoor paneelgordijnen vaak bij hoge ramen worden toegepast, is omdat de panelen tot een hoogte van 3000 mm besteld kunnen worden.Paneelgordijn als scheidingswand gebruiken

Paneelgordijnen zijn uitstekend geschikt om op een eigentijdse, speelse wijze één ruimte op te delen in twee. Dit wordt ook wel roomdivider genoemd. De paneelgordijnen worden dan gebruikt als scheidingswand binnen een grotere ruimte. Paneelgordijnen als scheidingswand in een grotere ruimte komt dan ook steeds vaker voor. Doordat u de panelen heel gemakkelijk kunt verplaatsen en verschuiven bepaald u zelf de mate van de scheiding.


Informatie aanvragen

Meer informatie of een prijsindicatie omtrent dit product? Stel uw vraag of maak een afspraak met een Toppoint specialist via onderstaand formulier. 

Hoogstaande techniek ligt aan de basis van alle Toppoint raamdecoratie. Toppoint is dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.