Paneelgordijnen zijn multifunctioneel

Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen zoals schuifpuien, openslaande deuren of grote, hoge ramen. Binnen Toppoint bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan van paneelgordijnen in verschillende kleuren en stofstructuren. En qua afwerking is er ook veel maatwerk mogelijk. Met de paneelgordijnen van Toppoint creëert u dus de raamdecoratie die geheel naar uw wens is en aansluit op uw interieur.

De Toppoint paneelgordijnen bezitten de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Zonwering voor draai-kiep ramen Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effectDe afwerkingsmogelijkheden van paneelgordijnen

Door de vele afwerkingsmogelijkheden van paneelgordijnen zijn ze eigenlijk altijd zo te maken dat ze de gewenste uitstraling hebben en passen bij uw woonstijl. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere paneelstoffen in één paneel combineren. Ook kunt u kiezen uit screenstoffen, een onderhoudsvriendelijke stofsoort die bovendien energiebesparend is. Qua design kunt u ervoor kiezen om horizontale houten latjes tegen de panelen te laten plaatsen. Dit kan aan de onderzijde, bovenzijde en eventueel symmetrisch of asymmetrisch verdeeld over de panelen. De bediening is volledig geruisloos en kan zowel handbediend als koordbediend zijn. En qua hoogte heeft u eigenlijk ook alle keus; de panelen kunnen tot wel 3.000 mm gemaakt worden en zijn dus ook ideaal bij hoge ramen.

Bekijk onze folder:Paneelgordijn als scheidingswand gebruiken

Met paneelgordijnen worden grote ruimtes op een eigentijdse, speelse wijze gemakkelijk opgedeeld in twee ruimtes. Het komt dan ook steeds vaker voor dat paneelgordijnen gebruikt worden als scheidingswand ofwel roomdivider, binnen een grotere ruimte. Doordat u de panelen heel gemakkelijk zelf kunt verplaatsen en verschuiven bepaalt u zelf de afmetingen van elke ruimte.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie of wenst u een prijsindicatie over deze multifunctionele paneelgordijnen? Stel uw vraag dan via onderstaand formulier. Toppoint raamdecoratie kenmerkt zich door de hoogstaande techniek. U vindt de Toppoint-producten dan ook enkel bij geselecteerde dealers.


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.