ContactNu 15% korting op plisségordijnen

Toppoint heeft de prijzen verlaagd en geeft in de hele maand juni ook nog eens 15% korting op Duette®Shades of plissé gordijnen. Oók in combinatie met EasyClick. Kom langs bij jouw lokale vakman en bestel dit mooie maatwerk product!


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Plissés op maat voor iedere raamsituatie

Voor bijna ieder raamtype en elke wens is er wel een Toppoint plisségordijn op maat. U kunt ervoor  kiezen om de plissé van boven naar beneden te sluiten zoals bij een rolgordijn, of juist andersom. Of u plaatst de plissé in het midden van uw raam zodat u meer privacy heeft. En als u wilt, kunt u zelfs twee soorten plissés combineren, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof ineen. Benieuwd naar de prijs? Maak dan een afspraak bij uw lokale vakman voor een offerte op maat.

Bekijk onze folder:Toppoint Plissés met kindveilige bediening

Binnen onze Toppoint plissé-collectie zijn verschillende soorten bediening mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een plissé met koordbediening, met handgreepbediening of een plissé met kettingbediening. Maar ook een draaistang of een bedieningsstok behoren tot de mogelijkheden. De plissés met een ketting- of koordbediening worden door ons voorzien van een kindveilige techniek zodat de koorden en kettingen op een veilige hoogte blijven. Uw lokale vakman kan u volledig informeren over onze collectie plisségordijnen. Maak hiervoor een afspraak.Elektrische bediening voor plisségordijnen

Extra gemakkelijk wordt het als u uw plisségordijnen van elektrische bediening laat voorzien. Hiervoor worden 24V-motoren ingebouwd met een geïntegreerde ontvanger. Daardoor is de bediening altijd draadloos. U kunt dan met een afstandsbediening de plisségordijnen openen en dichtdoen waarbij u zowel alle gordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Wilt u een offerte op maat? Dat kan bij uw lokale vakman. Maak een vrijblijvende afspraak.

Toppoint plisségordijnen bezitten de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Maatwerk raamdecoratie voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking