Plissés , elegant en functioneel

De Toppoint Plissé is een elegant en functioneel raamdecoratie product. Door speciale coatings hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking. De smalle plooibreedtes van de plissés zijn zeer geschikt voor plaatsing in ramen met smalle kozijnen. Ook , draaikiepramen, lichtkoepels, lichtstraten en serredaken kunnen bekleed worden met plissés. De plisséstof is verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen.
Brandveilige raamdecoratie in uw interieur Maatwerk raamdecoratie geschikt voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor speciale ramen Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Een uitgebreid stoffenassortiment met een zonreflecterende werkingPlissés op maat voor iedere raamsituatie

Voor bijna ieder raamtype en elke wens is er wel een Toppoint Plissé model op maat. U kunt er voor  kiezen om uw Toppoint Plissé van boven naar beneden te sluiten, net zoals bij een rolgordijn. Of juist andersom. U kunt in het midden van uw raam privacy realiserenen. U kunt zelfs twee soorten Plissé combineren, waarbij u bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof combineert. Toppoint Plissés met een kindveilige bediening

Binnen onze Toppoint plissé collectie hanteren we verschillende soorten bediening. Zo kunt u kiezen voor een plissé met koordbediening, een plissé met handgreep bediening of een plissé met kettingbediening. Maar ook een draaistang of een bedieningsstok behoren tot de mogelijkheden. De plissés met een ketting of koord bediening worden door ons voorzien van een kindveilige techniek. Dit zodat de koorden en kettingen op een kindveilige hoogte gehangen kan worden.


Electro bediening voor uw Toppoint plissés

Voor extra bedieningsgemak kunnen de Toppooint plisségordijnen ook worden voorzien van een 24 Volt motor. Alle motoren zijn voorzien van een geïntegreerde ontvanger waardoor de bediening altijd draadloos is. Indien gewenst kunnen meerder plissé gordijnen met een afstandsbediening aangestuurd worden, zowel gelijktijdig als afzonderlijk van elkaar.


Informatie aanvragen

Meer informatie of een prijsindicatie omtrent dit product? Stel uw vraag of maak een afspraak met een Toppoint specialist via onderstaand formulier. 

Hoogstaande techniek ligt aan de basis van alle Toppoint raamdecoratie. Toppoint is dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.