Contact

PVC lamellen: functioneel gemak

Lamellen van PVC zijn ontzettend functioneel en makkelijk in gebruik. Daarnaast zijn ze in veel kleuren en dessins beschikbaar waardoor ze altijd wel aan te passen zijn aan uw stijl en interieur. Met de verticale PVC lamellen regelt u zelf heel eenvoudig de lichtinval. In de open stand heeft u een optimale lichtinval en kunt u ongestoord naar buiten kijken. Heeft u liever iets minder licht in de kamer omdat u bijvoorbeeld aan het werk bent of minder directe inkijk wilt hebben? Dan zet u de lamellen iets schuiner. En als u ’s avonds van een uw privacy wilt genieten en de ruimte wilt verduisteren dan zijn de lamellen in een handomdraai weer helemaal dicht. Maar ook als u liever niet wilt dat uw lamellen verduisterend zijn is deze raamdecoratie een optie. Een bijzonder detail bij de PVC lamellen is namelijk de mogelijkheid om de lamellen te perforeren met kleine gaatjes. Hierdoor kunnen we bij het produceren van de lamellen de transparantie aanpassen op basis van uw gewenste lichtinval. Kom langs bij uw woonspecialist en bekijk de collectie.

Reiniging in een handomdraai

PVC lamellen zijn het schoolvoorbeeld als het gaat om onderhoudsvriendelijke raamdecoratie. Je klikt ze los uit de rail en u neemt ze op een vlakke ondergrond met een zachte, vochtige doek en een zeepoplossing  eenvoudig af. Zeepvrij een droog hangt u ze eenvoudig weer op hun plek. Daarnaast zijn de lamellen ook vochtbestendig en zijn ze dus ook erg geschikt voor in de keuken of badkamer. Door hun vochtbestendigheid zullen ze niet gaan roesten of schimmelen.Kies de uitstraling die bij uw interieurwensen past

Lamellen van PVC kunnen in verschillende breedtes gemaakt worden en zijn geschikt voor raampartijen tot wel 6 meter breed. PVC lamellen hebben van zichzelf een strakke, stoere uitstraling. Vindt u ze iets té strak? Combineer ze dan met transparante of in-between gordijnen. Deze gordijnen verzachten de uitstraling, filteren het licht mooi, verhinderen directe inkijk en dempen het geluid. Bij de lokale woonwinkel kunt u de vele kleuren en dessins bekijken en een indruk opdoen van de mogelijkheden. Ook kan de specialist u hier van persoonlijk interieuradvies voorzien, de lamellen inmeten en na de productie bij u thuis op komen hangen.

Prijs of inmeten?

Wilt u een inmeetafspraak of een offerte? Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint PVC lamellen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking