De Scala aluminium jaloezie is volledig vervaardigd uit aluminium

Heel vaak ziet u dat de bovenbak van een aluminium jaloezie, gemaakt is van staal. In tegenstelling tot staal, zijn bij onze Scala jaloezieën, alle onderdelen vervaardigd uit aluminium. Hierdoor oogt de jaloezie niet alleen luxueuzer, maar is het product ook nog eens uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes, omdat er geen kans is op roest. De gepatenteerde onderdelen dragen daarnaast dan ook bij tot een perfect functionerend en esthetisch design van de jaloezie.

Brandveilige raamdecoratie in uw interieur Maatwerk raamdecoratie geschikt voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Een uitgebreid stoffenassortiment met een zonreflecterende werkingEen volledige kleur gecoördineerde Scala aluminium jaloezie

Al onze componenten van de scala aluminium jaloezie zijn kleur gecoördineerd. Van een geborstelde aluminium bovenbak en bedieningsstang, tot aan de kleinste details. Daarnaast is ook een boven afwerking mogelijk waarbij het stoere mechanisme zichtbaar is, hierdoor creëert u een vintage uitstraling bij uw Scala jaloezie. Unieke collectie ladderbanden, afgestemd op onze gordijnstoffen

De Scala aluminium jaloezie heeft niet alleen een uitgebreid kleurenpalet waar u uit kunt kiezen. We bieden u ook de grootste keuze aan in onze unieke collectie ladderbanden. De ladderbanden hebben onze designers speciaal afgestemd op onze gordijnstoffen. Hierdoor kunt u de Scala aluminium jaloezie mooi combineren met gordijnen. Door de Scala aluminium jaloezie te combineren met gordijnen, maakt u gebruik van twee lagen raamdecoratie. Uw interieur krijgt hierdoor een mooie luxe en warme uitstraling. Een ander groot voordeel bij het toepassen van meerdere lagen raamdecoratie is, dat u het gewenste lichtinval en uw privacy op elk moment van de dag kan regelen en bijstellen. 
Informatie aanvragen

Meer informatie of een prijsindicatie omtrent dit product? Stel uw vraag of maak een afspraak met een Toppoint specialist via onderstaand formulier. 

Hoogstaande techniek ligt aan de basis van alle Toppoint raamdecoratie. Toppoint is dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.