ContactSCALA JALOEZIE XL 7 - ELEKTRISCH ÈN TOT 7 METER BREED

Breed, breder, breedst, tot wel 7 meter. De alumiunium Scala jaloezie XL7, de naam spreekt voor zich; een jaloezie tot wel 7 meter breed. Gemaakt van aluminium, strak vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en altijd elektrisch bedienbaar. Met een keus uit 50 mm of 70 mm lamellen bepaal je hoe deze jaloezie bij jou thuis staat.

VEEL OPTIES IN KLEUR EN AFWERKING

Voor zowel de lamellen als de bovenbak en onderlat zijn er volop keuzes om aan ieders wens te kunnen voldoen. Is de jaloezie max. 4 meter breed? Dan kun je lamellen kiezen uit wel 21 kleuren, tot max. 7 meter zijn dit 8 kleuren.

Voor de design bovenbak en de strakke onderlat, ook van aluminium, heb je bij 50 mm lamellen de keus uit wel 48 kleuren. Kies je voor lamellen van 70 mm breed, dan kun je wederom uit 8 kleuren kiezen. Ga langs bij jouw Toppoint verkooppunt en bekijk de mogelijkheden.

VOORDELEN VAN ALUMINIUM

Aluminium jaloezieën zijn sowieso al heel functioneel als raamdecoratie. Ze kunnen eigenlijk in elke ruimte; van de woonkamer tot de slaapkamer maar ook in de keuken of badkamer. Want zelfs vochtige ruimtes zijn geen probleem omdat de aluminium jaloezieën vocht- en schimmelwerend zijn. De lamellen en de bovenprofielen gaan niet roesten of schimmelen.STANDAARD ELEKTRISCH GEMAK - TOPPOINT powered by Brel

Perfectie én tegen de beste prijs! Zelfs als er geen direct stroompunt in de buurt is dan kan de XL 7 geplaatst worden. Regel snel en makkeljk de lichtinval van de XL7 via een afstandsbedieinen of nog makkelijker, via een app op uw telefoon. Toppoint powerd by Brel. Uw Toppoint dealer geeft u graag tekst en uitleg en maakt natuurlijk een offerte op maat. Maak vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden.

google-home.jpg  amazon-echo.jpg  home-wizard-105x52.jpg homey.jpg  homey.jpg 

 Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


De Scala XL7 jaloezieën kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking