Contact

Semi-transparante Duette®Shades, ook voor afwijkende raampartijen

Met hun honingraatstructuur zijn de Duette®Shades een echte eyecatcher in uw interieur. Hebben uw ramen een ongewone vorm? Ook hiervoor kan Toppoint Duette®Shades op maat leveren. Denk bijvoorbeeld aan driehoekige raampartijen, erkers, dakramen, lichtkoepels en slopes. De semi-transparante Duette®Shades zijn beschikbaar in drie plooibreedtes, 25, 32 en 64 mm. Elk zorgen ze voor een andere uitstraling. De brede plooi past goed bij grote raampartijen en geeft het interieur een robuuste uitstraling, terwijl de smalle plooi mooier staat bij kleinere ramen. Kom langs bij de woonspecialist om te bekijken wat het beste bij uw interieur past.

Mooi te combineren met overgordijnen

De semi-transparante Duette®Shades zijn de perfecte raamdecoratie om het daglicht te filteren zonder het uitzicht naar buiten te veel te belemmeren. Met het top-down/bottom-up systeem stelt u zelf de positionering in. De semi-transparante Duette®Shades zijn blikdicht, bieden overdag voldoende privacy maar als ’s avonds de verlichting binnen aan gaat, schijnen ze wat door. Wilt u ook na het vallen van de avond privacy? Dan zijn de Duette®Shades perfect te combineren met de mooie verduisterende gordijnen van Toppoint. Behalve het praktische aspect zorgt deze gecombineerde raamdecoratie voor een goede temperatuurregulatie en een aangename akoestiek in de ruimte.Gemakkelijk gebruik en onderhoud

De semi-transparante Duette®Shades zijn als raamdecoratie op kantoor heel geschikt. Ze filteren het licht genoeg zodat er geen lichtinval op het beeldscherm valt zonder dat het de ruimte verduisterd. Daarnaast geldt dit natuurlijk ook voor de laptop of het televisiescherm in bijvoorbeeld de woonkamer. De Duette®Shades zijn te leveren met verschillende bedieningsmechanismen. Zo kunnen ze met een elektrische bediening geleverd worden maar ook met bedieningsstok of –koord. De koorden die de stof ophalen en neerlaten lopen tussen de stoflagen door waardoor ze niet zichtbaar zijn en de Duette®Shades hun strakke afwerking behouden. De semi-transparante stoffen van de Duette®Shades zijn tot wel 25% energiebesparend en vlamvertragend. Daarnaast zijn deze stoffen allemaal afgewerkt met een stofwerende coating. Dit maakt de reiniging met een borstel heel eenvoudig. Mocht het nodig zijn dan kunnen de meeste stoffen ook gewassen worden, met het wasvoorschrift nauwkeurig in acht genomen. Onze woonspecialisten maken graag tijd voor u vrij, maak vrijblijvend een afspraak.

Voor advies en hulp staat de lokale vakman voor u klaar

Met het grote assortiment aan stoffen is er altijd wel een Duette®Shades die bij uw wensen en de interieurstijl die u voor ogen heeft, past. Voor het bekijken van de mogelijkheden en persoonlijk interieuradvies staat de lokale specialist natuurlijk voor u klaar. Deze vakman/-vrouw zorgt er ook voor dat de Duette®Shades goed worden ingemeten zodat Toppoint ze perfect op maat kan maken voor de ramen in uw huis.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint semi-transparante Duette®Shades kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Maatwerk raamdecoratie voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie met UV werende werking Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking