Contact

Semi-transparante paneelgordijnen: voor licht en privacy

Semi-transparante paneelgordijnen zorgen ervoor dat inkijk overdag wordt voorkomen terwijl er toch voldoende daglicht door wordt gelaten om te kunnen werken, relaxen of voor alledaagse bezigheden. Paneelgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor schuifpuien en brede ramen en kunnen tot wel 3 meter hoog worden gemaakt. De stoffen die beschikbaar zijn voor paneelgordijnen zijn leverbaar in heel veel verschillende prints, kleuren en met verschillende eigenschappen. Zo zijn er ook stoffen die behandeld zijn met een speciale coating om ze bijvoorbeeld vuilafstotend, warmtewerend of vlamvertragend te maken. Ga langs bij de vakman om de collectie te zien.

Eenvoudig te reinigen voor optimaal gebruik

De semi-transparante paneelgordijnen zijn eenvoudig te reinigen, zeker als de panelen zijn voorzien van de teflon coating die de gordijnstof vuilafstotend maakt. Als deze coating op uw paneelgordijnen is aangebracht is het reinigen vaak al overbodig. Ontbreekt deze laag en is er per ongeluk een vlek op een paneel gekomen? Probeer deze dan voorzichtig met een droge doek of borstel weg te deppen. Ga echter in geen geval wrijven, schrobben en gebruik geen schoonmaakmiddel maar raadpleeg altijd uw lokale dealer voor reinigingsadvies.Combineer uw paneelgordijnen

Vindt u alleen semi-transparante paneelgordijnen wat kaal of laten ze nog teveel licht door waardoor ze ’s avonds niet genoeg privacy bieden? Kies er dan voor om de panelen te combineren met bijvoorbeeld rolgordijnen die dicht tegen het raam aan worden gemonteerd. Verduisterende rolgordijnen zorgen ervoor dat er geen licht de kamer meer binnen komt en bieden een optimale privacy. Dubbele raamdecoratie is niet alleen heel erg praktisch maar kan ook een echte toevoeging zijn aan uw interieur. Kies voor uw rolgordijnen en panelen in dezelfde stof en kleur, dit zorgt voor een rustige uitstraling of kies juist voor een contrasterende kleur voor extra allure en sfeer.

Afwerking op maat

Ook bij de semi-transparante paneelgordijnen zijn de afwerkmogelijkheden heel divers. U kunt de panelen in één stof of verschillende stoffen produceren en zelf bepalen welke paneelstof waar komt. Of kies ervoor om houten latjes dwars op de panelen te bevestigen om contrast te creëren voor een urban look. Heeft u ook kleinere ramen in dezelfde ruimte? Dan kunt u ervoor kiezen om deze ramen in raambekleding met dezelfde stof te steken, dit geeft een mooie balans in uw interieur. Door alle stof- en afwerkingsmogelijkheden kan het lastig zijn om de keuze te maken die bij uw wensen en interieur past. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom staat er altijd een expert bij u in de buurt klaar om de mogelijkheden met u door te nemen en u van persoonlijk interieuradvies te voorzien.

Prijs of inmeten?

Wilt u een inmeetafspraak of een offerte? Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint semi-transparante paneelgordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking