Contact

Semi-transparante rolgordijnen: scherm je ruimte blikdicht af

Een semi-transparant rolgordijn is een stijlvolle raambekleding die het licht tegenhoudt zonder dat de ruimte te donker wordt. Zo is er genoeg licht om bijvoorbeeld te werken of te lezen. Overdag biedt ze privacy en ’s avonds zal er hooguit een silhouet te zien zijn. Semi-transparante rolgordijnen zijn een ideaal voor woon- en werkkamers, zeker wanneer u kiest voor een van onze stoffen waarop een thermische coating is aangebracht. Hierdoor kunnen de rolgordijnen u bijvoorbeeld helpen om de woon- of werkkamer heerlijk koel te houden wanneer de zon vol op het raam schijnt.

Ook heeft Toppoint verschillende stoffen in haar assortiment die bijvoorbeeld vlamvertragend en/of vuilafstotend zijn. Functioneel én betaalbaar! Kom langs bij de woonspecialist en laat u informeren.

Combineren met overgordijnen

Vindt u alleen een semi-transparant rolgordijn niet genoeg sfeer geven aan uw interieur? Kies dan voor een combinatie met een overgordijn van Toppoint. Overgordijnen voegen niet alleen meer warmte en sfeer toe aan het interieur maar zorgen ook voor meer privacy en een betere akoestiek van de ruimte. Door haar grote assortiment heeft Toppoint een ruime keuze aan gordijnstoffen waardoor er altijd wel een stof tussen zit die aansluit op uw wensen. De afwerking afgestemd op uw smaak

De semi-transparante rolgordijnen van Toppoint worden op maat en naar smaak gemaakt. Hierdoor zijn er allerlei manieren van afwerking mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende mooie onderlatten die niet alleen het rolgordijn met hun verzwarende werking mooi strak laat hangen maar die ook elk hun eigen uitstraling hebben. Deze onderlatten zijn er in verschillende kleuren, vormen en materialen waardoor er voor iedere interieurstijl wel een geschikte optie tussen zit.

Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om uw semi-transparant rolgordijn naar uw wensen aan te passen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het rolgordijn elektrisch bedienbaar te maken of er casettes en zijgeleiding aan toe te voegen of aan te passen. De lokale specialist kan u de verschillende mogelijkheden voor semi-transparante rolgordijnen laten zien en u van deskundig advies voorzien.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint semi-transparante rolgordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking