Silva houten jaloezieën verkrijgbaar in verschillende houtsoorten

Hout geeft elk interieur een natuurlijke uitstraling en past zowel in een rustieke, trendy, moderne als klassieke inrichting. De Toppoint collectie Silva houten jaloezieën omvat vele verschillende houtsoorten zodat er altijd een houten jaloezie is die past bij uw woonstijl. En naast de vele houtsoorten heeft u bij deze houten jaloezieën ook nog de keuze uit lamelbreedtes van 25, 50 of 65 mm breed en een kleurenpalet met meer dan 30 tinten.

De keuzes in soorten hout

De meest gebruikte houtsoort is het Noord-Amerikaanse Basswood. Dit is een snelgroeiende boomsoort met een regelmatig houtnerfstructuur. De lamellen zijn gebeitst waarbij de houtnerf in de meeste gevallen zichtbaar blijft. De Basswood-serie leveren we in een groot scala aan kleuren waarbij we uiteraard alleen met kwalitatief hoogwaardige verf werken. U kunt zelfs uw eigen gewenste kleur aangeven op basis van een RAL- of NCS-code. De Silva jaloezieën zijn ook leverbaar in Bamboo, Kersen, Essen of Teak. Deze hoogwaardige houtsoorten geven uw woning een maximaal natuurlijke uitstraling waarbij zelfs de geur van hout in de ruimte aanwezig zal zijn. De verschillende houtsoorten zijn voorzien van een UV-bestendige lak die ervoor zorgt dat de kleur wordt gewaarborgd.

De Silva houten jaloezieën bezitten de volgende kenmerken:

 

Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Een uitgebreid stoffenassortiment met een zonreflecterende werkingAluminium, hout of een retro afwerking voor uw jaloezie

Binnen de Silva houten jaloezieën-collectie hanteren we verschillende afwerkingsmogelijkheden. Bent u een liefhebber van een strak interieur? Kies dan de unieke strak vormgegeven aluminium Scala bovenbak. Deze is ook in geborsteld aluminium leverbaar wat een fantastisch contrast biedt met hout. Wilt u liever een landelijke uitstraling in uw interieur?  Dan is de bovenbak met houtafwerking voor u het meest geschikt. Hierbij wordt het hout van de bovenbak afgestemd op het hout van de lamellen. Voor een vintage uitstraling is er ook de retro bovenbak waarbij het mechanisme volledig zichtbaar is.Stijl uw Silva houten jaloezie af met een unieke ladderband

Net zoals bij de Scala aluminium jaloezieën heeft ook de Silva houten jaloezie een uniek assortiment aan ladderbanden. Deze ladderbanden zijn door onze designers afgestemd op onze collectie gordijnstoffen en hebben een breedte van 25 mm of 38 mm. Hierdoor kunt u de houten jaloezieën goed combineren met bijpassende gordijnen. Kiest u ervoor om de jaloezieën te combineren met gordijnen, dan heeft u bovendien de voordelen van twee lagen raamdecoratie zoals een optimale warmte- en geluidsisolatie en meer mogelijkheden om het licht te filteren en uw privacy te borgen.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie of wenst u een prijsindicatie over de Silva houten jaloezieën? Stel uw vraag dan via onderstaand formulier. Toppoint raamdecoratie kenmerkt zich door de hoogstaande techniek. U vindt de Toppoint-producten dan ook enkel bij geselecteerde dealers.


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.