Contact

Silva houten jaloezieën verkrijgbaar in verschillende houtsoorten

Hout geeft elk interieur een natuurlijke uitstraling en past zowel in een rustieke, trendy, moderne als klassieke inrichting. De Toppoint collectie Silva houten jaloezieën omvat vele verschillende houtsoorten zodat er altijd een houten jaloezie is die past bij uw woonstijl. En naast de vele houtsoorten heeft u bij deze houten jaloezieën ook nog de keuze uit lamelbreedtes van 25, 50 of 65 mm breed en een kleurenpalet met meer dan 240 kleuren.

De keuzes in soorten hout

De meest gebruikte houtsoort is het Noord-Amerikaanse Basswood. Dit is een snelgroeiende boomsoort met een regelmatig houtnerfstructuur. De lamellen zijn gebeitst waarbij de houtnerf in de meeste gevallen zichtbaar blijft. De Basswood-serie leveren we in een groot scala aan kleuren waarbij we uiteraard alleen met kwalitatief hoogwaardige verf werken. De Silva jaloezieën zijn ook leverbaar in echte houtsoorten zoals eiken, essen of wengé. Deze hoogwaardige houtsoorten geven uw woning een maximaal natuurlijke uitstraling waarbij zelfs de geur van hout in de ruimte aanwezig zal zijn. De verschillende houtsoorten zijn voorzien van een UV-bestendige lak die ervoor zorgt dat de kleur wordt gewaarborgd. 

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


De mooiste afwerking voor uw jaloezie

Binnen de Silva houten jaloezieën-collectie hanteren we verschillende afwerkingsmogelijkheden. Bent u een liefhebber van een strak interieur? Kies dan de unieke strak vormgegeven aluminium Scala bovenbak. Deze is ook in geborsteld aluminium leverbaar wat een fantastisch contrast biedt met hout. Wilt u liever een landelijke uitstraling in uw interieur?  Dan is de bovenbak met houtafwerking voor u het meest geschikt. Hierbij wordt het hout van de bovenbak afgestemd op het hout van de lamellen. Uw lokale vakman informeert u graag over de mogelijkheden en maakt een offerte op maat. Maak hier uw afspraak.

Bekijk onze folder:Stijl uw Silva houten jaloezie af met een unieke ladderband

Net zoals bij de Scala aluminium jaloezieën heeft ook de Silva houten jaloezie een uniek assortiment aan ladderbanden. Deze ladderbanden zijn door onze designers afgestemd op onze collectie gordijnstoffen en hebben een breedte van 25 mm of 38 mm. Hierdoor kunt u de houten jaloezieën goed combineren met bijpassende gordijnen. Kiest u ervoor om de jaloezieën te combineren met gordijnen, dan heeft u bovendien de voordelen van twee lagen raamdecoratie zoals een optimale warmte- en geluidsisolatie en meer mogelijkheden om het licht te filteren en uw privacy te borgen. Meer weten? Maak een afspraak.

De Silva houten jaloezieën bezitten de volgende kenmerken:

Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie met UV werende werking