Contact

Stoffen lamellen: geschikt voor elke ruimte

Stoffen lamellen zijn net zo gebruiksvriendelijk als de lamellen van aluminium en PVC maar hebben daarnaast een wat warmere uitstraling en zijn goed te combineren in vrijwel elke ruimte. Van rustige basiskleuren tot hippe tinten, met de ruime keuze in stoffen zit er altijd wel een bij die bij uw voorkeur past. Sommige stoffen zijn behandeld met een weerkaatsende coating, waardoor licht en warmte worden geweerd. Ideaal voor een kamer aan de zonnige kant van het huis. En voor mensen die graag kaarsen branden zijn vlamvertragende stoffen een veilige optie. Daarnaast zijn er ook stoffen die vocht- en schimmelwerend zijn waardoor je deze kunt gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. De woonspecialist neemt graag de tijd om u te informeren. Maak vrijblijvend een afspraak.

Makkelijk in gebruik

De mate waarin uw stoffen lamellen licht doorlaten is afhankelijk van de dikte, de weving en de coating van de stof die wordt gebruikt. U kunt met uw stofkeuze dus zelf bepalen hoeveel licht de lamellen filteren in gesloten toestand. Zet u de stoffen lamellen ietwat schuin dan wordt het natuurlijke licht mooi gefilterd terwijl u toch het beeldscherm goed kunt zien. En wilt u graag ongestoord naar buiten kunnen kijken dan zet u de lamellen helemaal open. Precies zoals u wilt.Eenvoudig in onderhoud

Vaak wordt er gedacht dat stoffen lamellen moeilijk te onderhouden zijn. Niets is minder waar! De soort reiniging hangt af van het type stof. Sommige zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of zachte borstel, terwijl andere stoffen met de hand wasbaar zijn. Bij de laatstgenoemde haalt u de lamellen uit de rail en verwijdert u de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen spoelt u de lamellen af met lauw water en hangt u ze inclusief onderketting en verzwaringsplaatjes weer nat terug. Tot slot zijn er ook stoffen die in de wasmachine gewassen mogen worden. Kijk hiervoor op het wasvoorschrift of laat u informeren door de vakman die de lamellen komt installeren. Natuurlijk zijn ook de stoffen lamellen goed te combineren met andere raamdecoratie. Zo staan ze bijvoorbeeld mooi in combinatie met transparante gordijnen of houten jaloezieën. De lokale specialist kan u de mogelijkheden vertellen en laten zien. En natuurlijk kunt u ook voor persoonlijk interieuradvies hier terecht.

Prijs of inmeten?

Wilt u een inmeetafspraak of een offerte? Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint stoffen lamellen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking