Contact

Voor elk raam een transparante Duette®Shades

De Duette®Shades zijn met hun honingraatstructuur een echte eyecatcher in uw interieur. Ze zorgen voor een subtiele lichtfiltering en zijn hierdoor ideaal bij beeldschermgebruik. De transparante Duette®Shades zijn beschikbaar in drie plooibreedtes, 25, 32 en 64 mm. Elk zorgen ze voor een andere uitstraling. Zo is de brede plooi heel geschikt voor grotere raampartijen en geeft deze het interieur een robuuste uitstraling. Bij kleinere ramen met een smalle glaslijst (zoals bij een draaikiepraam) zijn juist smalle plooien een betere keuze want hoe kleiner de plooi hoe minder stof er buiten de glaslijst steekt. Dit is vaak een mooier gezicht. Daarnaast komt de verfijnde uitstraling van een smalle plooi in een kleiner raam beter tot zijn recht. Wat voor wensen u ook heeft, door het ruime assortiment aan kleuren en stoffen met een lichte structuur is er altijd wel een geschikte optie voor uw transparante Duette®Shades. Indien gewenst kan de lokale specialist u altijd voorzien van persoonlijk interieuradvies.

Neem de lichtinval in eigen hand

De weving, dikte en de coating van de stof bepalen de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt. De stoffen die geschikt zijn voor een transparante Duette®Shades bieden een maximale maar mooi gefilterde lichtinval. Wenst u nog meer licht in de kamer of wilt u naar buiten kunnen kijken dan kunt u de Duette®Shades net zover omhoog of omlaag schuiven als u wilt. Door het top-down/bottom-up systeem zijn namelijk zowel de boven- als onderzijde zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.Eindeloos te combineren

De Duette®Shades zijn de perfecte raamdecoratie voor het filteren van het daglicht maar bieden in de avond nauwelijks tot geen privacy. Bent u toch op zoek naar raamdecoratie waarmee u ook ’s avonds de inkijk kunt beperken? Combineer de transparante Duette®Shades dan met verduisterende gordijnen. Dubbele raamdecoratie biedt niet alleen extra warmte en sfeer aan een ruimte maar is daarvoor ook ideaal voor het dempen van geluid. Daarnaast kunt u zelf kiezen op welke manier u de Duette®Shades bedient; zo zijn er opties om ze elektrisch, met een draaistok of met kindveilige koorden die tussen de stoffen doorlopen, in te stellen.

Energiebesparend en op maat gemaakt

Alle stoffen in de Duette®Shades-collectie zijn stofwerend en veel stoffen zijn daarnaast ook vlamvertragend. Een groot aantal is behandeld met een speciale coating waardoor ze energiebesparend zijn en tot wel 25% aan warmteverlies kunnen reduceren. Doordat de transparante Duette®Shades het licht filteren maar niet verduisteren kunt u overdag in natuurlijk licht werken zonder dat het voor reflecties op het beeldscherm zorgt. Hierdoor zijn Duette®Shades naast een sfeervolle raambekleding voor bijvoorbeeld in de woonkamer, ook een goede raamdecoratie voor op de werkplek. De specialist bij u in de buurt kan u de collectie transparante Duette®Shades laten zien en u voorzien van advies voor uw interieur en de vele mogelijkheden. 

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint transparante Duette®Shades kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Maatwerk raamdecoratie voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie met UV werende werking Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking