Contact

Transparante paneelgordijnen: imposante en sfeervolle afscherming

Bent u op zoek naar imposante, lichtdoorlatende raambekleding? Transparante paneelgordijnen zijn, zeker bij schuifpuien of grote en/of hoge ramen, een echte eyecatcher in uw interieur! Toppoint paneelgordijnen kunnen tot wel 3 meter hoog worden gemaakt en zijn in verschillende prints en kleuren beschikbaar. Of uw interieur nu landelijk is of juist strak en modern, Toppoint biedt voldoende opties om een exemplaar naar uw wensen te kunnen vinden. De vakman bij u in de buurt staat voor u klaar om de mogelijkheden door te nemen en u van persoonlijk interieuradvies te voorzien.

Verschillende afwerkingen zodat ze aansluiten bij uw wensen

Paneelgordijnen kunnen gemaakt worden van verschillende stoffen. Stoffen voor transparante paneelgordijnen zijn dun geweven. Sommige stoffen hebben een wamtewerende metallic coating, en andere zijn weer vlamvertragend. Stoffen die zijn behandeld met een teflon coating zijn vuilafstotend en als het al nodig is, heel makkelijk te reinigen.

Transparante paneelgordijnen reinigen

Is de stof niet behandeld met teflon en is er een vlek in gekomen? Dan raden wij aan dat u deze met een droge doek of borstel voorzichtig probeert te verwijderen. Zorg er in ieder geval voor dat u niet gaat schrobben, hard wrijven of schoonmaakmiddel gebruikt. Lukt het niet om de vlek eruit te krijgen, vraag dan de lokale specialist om advies.Eindeloos te combineren

Transparante paneelgordijnen zijn enorme sfeermakers in een ruimte maar bieden weinig privacy. Wilt u uitsluiten dat mensen ’s avonds de kamer in kunnen kijken? Combineer de paneelgordijnen dan met mooie, verduisterende rolgordijnen. Dubbele raamdecoratie zorgt er niet alleen voor een betere akoestiek in de ruimte maar werkt ook isolerend. Goed voor de energierekening! Transparante paneelgordijnen kunnen op diverse manieren afgewerkt worden. U kunt de stof kiezen die uw voorkeur heeft en/of past bij uw interieur. Combineer de transparante paneelgordijnen met semi-transparante delen voor een spontaan en stijlvol effect of laat de latjes overdwars aan de panelen bevestigen. Heeft u kleine ramen in dezelfde ruimte? Kies er dan bijvoorbeeld voor om deze met raamdecoratie te bekleden die van dezelfde stof zijn gemaakt om een mooie balans in de kamer te creëren.

Prijs of inmeten?

Wilt u een inmeetafspraak of een offerte? Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint transparante paneelgordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking