Contact

Transparante rolgordijnen: mooi en functioneel

Met een transparant rolgordijn creëert u een zachte lichtinval in huis. Deze vorm van raambekleding is functioneel, betaalbaar en combineert heel mooi met overgordijnen. Daarnaast houden de transparante rolgordijnen van Toppoint ook de warmte buiten dankzij een thermische coating die op de stof is aangebracht. De vlamvertragende stoffen zorgen voor extra veiligheid terwijl reinigen vrijwel overbodig is door de vuilafstotende teflon-laag.

Combineer uw transparante rolgordijnen met overgordijnen

Alhoewel transparante rolgordijnen het licht mooi filteren, draagt deze raambekleding niet bij aan het waarborgen van de privacy. Combineer daarom uw rolgordijn met mooie overgordijnen. Dit breekt niet alleen de horizontale lijnen van het rolgordijn maar geeft ook meer warmte en sfeer aan het interieur. Daarnaast is dit een goede optie om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. U kunt kiezen voor een overgordijn in dezelfde kleur als het rolgordijn maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een contrasterende kleur. Met het uitgebreide assortiment stoffen van Toppoint zit er altijd wel een kwaliteit bij die aansluit op uw wensen. Maak een afspraak bij uw woonspecialist.Helemaal naar eigen smaak vorm te geven

Naast de stof kunt u natuurlijk ook de afwerking van uw transparant rolgordijn naar wens kiezen. Er kunnen bijvoorbeeld verschillende onderlatten aangebracht worden die van elkaar verschillen in vormen, kleuren en materialen. Deze onderlatten hebben de functionele eigenschap dat ze het rolgordijn verzwaren waardoor deze mooi strak hangt en daarnaast geven ze ook extra elegantie aan het interieur. Uw transparante rolgordijnen elektrisch bedienen of met een cassette of zijgeleiding maken? Deze raamdecoratie wordt helemaal op maat gemaakt dus deze opties zijn allemaal mogelijk. Ga langs bij uw lokale specialist om de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en afwerking te bespreken en bekijken. 

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint transparante rolgordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Maatwerk raamdecoratie voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Raamdecoratie voor vochtige ruimtes