Contact

Verduisterende Duette®Shades: perfect aan te passen op uw wensen

De Duette®Shades met de bekende honingraatstructuur kunnen ook gemaakt worden in de verduisterende uitvoering. Hierdoor kunt u ramen in de meest uitlopende vormen verduisterend maken, van grote tot kleine raampartijen en van dakramen tot lichtkoepels. In de verduisterende stoffencollectie van de Duette®Shades zijn er vele opties in verschillende kleuren, zowel met als zonder structuur. Maak een afspraak bij uw woonspecialist om alle mogelijkheden te bekijken.

Deze raambekleding kan met drie verschillende plooidieptes worden gemaakt, 25, 32 en 64 mm. De breedste plooi staat goed bij grote raampartijen terwijl de kleinste plooibreedte juist weer beter tot zijn recht komt in een klein raam zoals een draaikiepraam. Ook in de bediening zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Duette®Shades kunnen elektrisch bediend worden maar ook met de hand door middel van een bedieningsstok of –koort. Zo kunt u altijd de uitvoering van uw ideale verduisterende Duette®Shades samenstellen.

Verduisterende Duette®Shades; de functionele eyecatcher

De verduisterende Duette®Shades kunnen geplaatst worden in combinatie met het EasyClick-systeem. Dit systeem bestaat uit een aluminium frame dat met een magneetband of klikband op uw kozijn wordt geplaatst. Hierdoor hoeft er niet geboord te worden in uw kozijnen en zitten de Duette®Shades stevig vast. De verduisterende Duette®Shades zijn echt verduisterend, zelfs de koorden worden aan de binnenzijde verwerkt zodat er geen lichtkieren ontstaan. Om overdacht wel daglicht binnen te krijgen zijn de Duette®Shades mooi te combineren met transparante overgordijnen of in-betweens.Goede verduistering voor een prettige nachtrust

Ruimtes op zolder of kamers met een lichtkoepel zijn soms lastig te verduisteren en kunnen daardoor al snel erg warm worden. De verduisterende Duette®Shades zijn hiervoor een uitkomst; de isolerende werking zorgt ervoor dat zonlicht en haar warmte in dichte vorm worden geweerd. En voor meer licht kunnen de Duette®Shades zowel van onderen als van boven (elektrisch of handmatig) open geschoven worden door middel van het top-down/bottom-up systeem. Benieuwd? Maak een afspraak bij de specialist.

Gemakkelijk te reinigen

De verduisterende Duette®Shades zijn gemakkelijk te reinigen. Alle verduisterende stoffen voor de Duette®Shades zijn afgewerkt met een stofwerende coating waardoor het afvegen met een borstel doorgaans voldoende is. Wilt u ze een keer wassen dan is dat bij de meeste stoffen ook mogelijk. Let hierbij wel op het wasvoorschrift en dat bij de elektrische uitvoeringen het water niet bij de techniek komt. Vragen over de verduisterende Duette®Shades kunt u stellen aan de specialist bij u in de buurt. Hier kunnen ze u ook de collectie en mogelijkheden laten zien en u persoonlijk interieuradvies geven.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint verduisterende Duette®Shades kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Maatwerk raamdecoratie voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Raamdecoratie voor speciale ramen Raamdecoratie met UV werende werking Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking