Contact

Verduisterende voering

Sommige gordijnstoffen zijn al van zichzelf verduisterend, andere stoffen kunnen door middel van het toevoegen van een verduisterende voering helemaal of deels verduisterend worden gemaakt. Ons atelier kan hiervoor vier verschillende stoffen gebruiken:

  • Basic: een verduisteringsstof ter bescherming
  • Molton: veel verduistering, geluiddempend, geeft gordijnen een dikke, rijke uitstraling
  • Dimout: soepele stof die veel verduisterd
  • Blackout: soepele stof die geheel verduisterd


De verwerkingsmogelijkheden

Wanneer gordijnen verduisterend worden gemaakt met een voering worden ze wat zwaarder. Toch is dit meestal niet van invloed op de mogelijkheden betreft de verwerking van het gordijn. Zo kan ons atelier vaak de gewenste plooi maken zoals bijvoorbeeld een strakke enkele plooi, klassieke triple plooi of moderne waveplooi.
Gordijnen komen het best tot zijn rest in combinatie met een ander raamproduct. Wilt u echter een 2-in-1 oplossing? Wellicht is dan ons Versus gordijn iets voor u. Dit is een kamerhoge raamdecoratie die zowel licht mooi filtert als verduistert.

De lokale specialist kan u persoonlijk advies geven over wat precies mogelijk is in uw gewenste gordijnstof en wat het beste tot zijn recht komt in uw interieur.

 


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint verduisterende gordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Zonwering voor draai-kiep ramen Geluiddempende raamdecoratie voor de juiste akoestiek Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Raamdecoratie met UV werende werking Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking