Contact

De voordelen van paneelgordijnen maar mét verduisterende functie

Verduisterende paneelgordijnen beschikken over alle voordelen van de gewone paneelgordijnen maar mét de mogelijkheid om de kamer helemaal donker te kunnen maken. Perfect voor in de slaapkamer of kinderkamer dus! Paneelgordijnen zijn de ideale raambekleding voor hoge ramen of schuifpuien doordat de hoogte van de panelen tot wel 3 meter kunnen reiken. Verduisterende paneelgordijnen hoeven zelf helemaal niet donker te zijn om hun verduisterende functie uit te kunnen oefenen. De paneelstoffen zijn er in vrijwel elke gewenste tint en ook in diverse dessins beschikbaar. Dus of u nu op zoek bent naar een rustige kleur voor in de slaapkamer of juist een vrolijke kleur voor in de kinderkamer, er zit vast een stof tussen die bij uw wensen past! De lokale vakman laat u graag de mogelijkheden zien.

Kies voor een geschikte gordijnstof

Bent u op zoek naar een verduisterend paneelgordijn voor in de slaapkamer? Dan is het wel zo prettig als deze een warmtewerende functie heeft. Een gordijnstof met een metallic coating is hiervoor een geschikte keuze. Deze extra laag zorgt ervoor dat de stof niet alleen licht maar ook de warmte weerkaatsen. Houdt u ervan om zo nu en dan kaarsen te branden of komt het paneel dicht bij de openhaard te hangen? Dan zijn de vlamvertragende stoffen een goede en veilige optie. Verduisterende paneelgordijnen zijn doorgaans heel makkelijk te reinigen, zeker wanneer ze zijn bewerkt met de vuilafstotende teflon coating. Mocht dit al nodig zijn dan kunt u de panelen eenvoudig met een droge borstel schoonmaken. Heeft de stof geen vuilafstotende coating en is er toch een vlek gekomen op de paneelgordijnen? Dan kunt u deze voorzichtig proberen te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in geen geval wrijven of schrobben en gebruik geen schoonmaakmiddel! Lukt het niet om de vlek te verwijderen, raadpleeg dan uw lokale specialist voor advies.Stel uw raamdecoratie samen

Er is een hele hoop mogelijk in de afwerking van de verduisterende paneelgordijnen. Handig want hierdoor zijn ze ook geheel samen te stellen naar uw wensen en interieurstijl. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één kleur of meerdere kleuren in uw panelen op te nemen. Of kies voor een paneelstof met een dessin voor een speelser effect. In welke kamer de verduisterende paneelgordijnen ook komen te hangen, er is altijd wel een combinatie die bij de stijl van de ruimte past. Naast het combineren van afwerkingen kunt u er ook voor kiezen om de paneelgordijnen te combineren met andere raamdecoratie. Een verduisterend paneelgordijn biedt in principe op zich al genoeg privacy en lichtwering. Maar als u overdag de panelen opzij zou willen schuiven dan is een extra laag raambekleding voor lichtfiltering en privacy een prettige back-up om te hebben. Transparante gordijnen zijn hiervoor een goede optie. Ze filteren het licht mooi en tegelijkertijd verhinderen ze directe inkijk. Heeft u hulp of advies nodig bij het samenstellen van uw raamdecoratie? Breng dan eens een bezoekje aan een van onze woonwinkels, de interieuradviseurs beantwoorden graag al uw vragen.

Prijs of inmeten?

Wilt u een inmeetafspraak of een offerte? Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint verduisterende paneelgordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking