Contact

Donkere ruimtes creëren met verduisterende rolgordijnen

Overdag de slaapkamer (of natuurlijk andere ruimte) vullen met natuurlijk licht en ’s avonds de kamer donker hebben voor het slapen? Dit is geen probleem met de verduisterende rolgordijnen van Toppoint. Deze raamdecoratie kan door de vele opties in stoffen en kleuren geheel worden afgestemd op uw wensen en interieur. De mate waarin een rolgordijn het licht doorlaat is afhankelijk van de stof. De manier waarop de stof is geweven, de dikte en de coating zorgt ervoor dat het rolgordijn geheel of gedeeltelijk verduisterend is. Met het ruime assortiment verduisterende stoffen heeft Toppoint altijd wel een stof die bij uw wensen aansluit. Maak een afspraak bij uw lokale woonspecialist.

De voordelen van verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen doen meer dan alleen het licht weren. De thermische coating zorgt ervoor dat deze rolgordijnen niet alleen licht maar ook warmte weren waardoor de kamer lekker koel blijft. Toppoint heeft ook verschillende stoffen met een vlamvertragende eigenschap en zijn dus een veilige optie voor kaarsliefhebbers. Andere stoffen zijn weer voorzien van een vuilafstotende coating, welke ervoor zorgt ervoor dat het reinigen eenvoudig en vaak zelfs overbodig is.Eindeloos combineren

Het kunnen verduisteren van een kamer is welkome luxe voor mensen die ’s avonds niet in het zicht willen zitten en in de vroege ochtend graag willen uitslapen. Voor hen die ook graag overdag hun privacy behouden of licht willen filteren is een combinatie met bijvoorbeeld transparante gordijnen of paneelgordijnen een goede optie. Een combi van raamdecor zorgt er niet alleen voor dat er extra warmte en sfeer aan het interieur wordt toegevoegd maar zorgt er met de geluiddempende functie ook voor een aangename akoestiek.

Van stoer en strak tot landelijk of retro, met het grote assortiment Toppoint raamdecoratie is er altijd wel een optie die bij uw wensen en interieur past. Ook elektrische bediening en/of de techniek in een matchende of juist contrasterende kleur kan op uw verzoek worden toegevoegd. Of u nu op zoek bent naar een rolgordijn voor een draaikiepraam of een dakraam; de verduisterende rolgordijnen van Toppoint worden op maat gemaakt. De specialist bij u in de buurt laat u graag de mogelijkheden zien en kan u persoonlijk interieuradvies geven. 

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Dit kan via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Toppoint verduisterende rolgordijnen kunnen voldoen aan de volgende kenmerken:

Safety matters. Brandvertragende raamdecoratie in uw interieur Maatwerk raamdecoratie voor dakramen Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren Privacy, zowel overdag als ‘s avonds Raamdecoratie met UV werende werking Verduisterende raamdecoratie Raamdecoratie voor vochtige ruimtes Raamdecoratie met een warmte isolerend effect Raamdecoratie met zon reflecterende werking