Plissé XL voor extra grote raampartijen

De plissé XL geeft een robuustere uitstraling aan uw interieur. Zoals de naam het al aangeeft, is het product geschikt voor extra grote raampartijen. Een groot voordeel van de plissé XL is de plooival van de stof, deze is namelijk altijd hetzelfde. Dit geeft dan ook een mooie en strakke uitstraling aan uw interieur. Plisséstoffen met een plooi van 50 mm zijn bij een plissé XL de mooiste oplossing. De plissé XL is tevens leverbaar in 4 modellen en volledig op maat samen te stellen. Indien u graag meer informatie wilt over de plissé XL en/of dit product geschikt is voor uw raampartijen, neem dan gerust contact op met onze raamspecialist.

Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor in de keuken Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren
Informatie aanvragen

Meer informatie of een prijsindicatie omtrent dit product? Stel uw vraag of maak een afspraak met een Toppoint specialist via onderstaand formulier. 

Hoogstaande techniek ligt aan de basis van alle Toppoint raamdecoratie. Toppoint is dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.