Contact


Plissé XL, voor extra grote raampartijen

Een robuuste uitstraling aan uw interieur krijgt u met de raamdecoratie plissé XL. Zoals de naam al aangeeft zijn deze plisségordijnen geschikt voor de extra grote raampartijen. Maar hoe groot het raam ook is, de plissé XL valt altijd mooi strak dankzij de unieke plooival van de stof die bij deze plisségordijnen gebruikt wordt. De uitstraling van deze raamdecoratie in uw interieur is dan ook zeer strak en bijzonder mooi. Bij deze plissé XL zijn plisséstoffen met een plooi van 50 mm de mooiste oplossing. Deze raamdecoratie is leverbaar in vier modellen en kan volledig op maat gemaakt worden. Bent u benieuwd of de plissé XL geschikt is voor uw raamdecoratie? Vraag het dan gerust aan onze raamspecialist!

Prijs of inmeten?

Wilt u meer informatie of wenst u een prijsindicatie? Maak dan een afspraak via onderstaand formulier. Wij streven ernaar dat onze aangesloten dealer binnen 2 werkdagen op uw verzoek reageert. Indien u een afspraak maakt via Toppoint.eu gaat u akkoord met onze AVG.


Contactformulier
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


De Toppoint plissé XL bezit de volgende kenmerken:

Zonwering voor draai-kiep ramen Elektrisch bedienbare raamdecoratie, het is allemaal mogelijk! Raamdecoratie geschikt voor de keuken en badkamer Kindveilige raamdecoratie Producten verkrijgbaar in meerdere kleuren