Raamhorren

4

stappen

'Kies uw soort, kleur frame en type gaas en uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Toppoint raamhor, voor elk raam

Een raamhor van Toppoint is de perfecte manier om insecten zoals muggen en vliegen buiten te houden. En gelukkig zijn er verschillende soorten raamhorren zodat er altijd een geschikte hor is voor uw raam. Zo kunt u kiezen tussen een vaste raamhor of rolhor ongeacht of het voor een gewoon raam of een dakraam is. En omdat er zowel in de moderne architectuur als in de klassieke bouw regelmatig bijzondere raamvormen voorkomen, hebben wij ook daarvoor passende horen. Dus of u nu een standaard raam heeft, een rond, halfrond, driehoekig, veelhoekig of een toog-raam, bij Toppoint vindt u voor bijna elke raamvorm een hor die u geheel op maat kunt laten maken.

 

Raamhor voor draaikiepramen

Draaikiepramen komen in steeds meer huizen voor. Niet zo vreemd dus dat er ook Toppoint raamhorren zijn die in dit type raam passen. De vaste Toppoint raamhor is speciaal voor ramen gemaakt die naar binnen toe openen. Het kan geplaatst worden in houten, aluminium of kunststof kozijnen omdat er niet geboord hoeft te worden voor de montage. Deze raamhor heeft namelijk een unieke afdichting. Hierdoor sluit de hor wel perfect op het raam aan maar wordt het kozijn niet beschadigd.

'Met inklapbare handgreep'

 

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

 

Toppoint inzet- of rolhorren

Een alternatief voor een vast vliegenraam is de rolhor of inzethor. Die hebben elk hun eigen voordelen en troeven. Welk Toppoint hor het best bij uw situatie past, hangt af van het type raam, of u de hor er regelmatig uit wilt halen, en natuurlijk wat u makkelijk in gebruik vindt. De Toppoint dealer kan u volledig informeren over de mogelijkheden.

Inzethor

Rolhor

Klantervaring

“Met mijn pollenallergie ben ik super blij dat ik het advies heb gekregen dat dit gaas bestaat. Met mijn vaste raamhor is het ideaal! ”.

Mw. Koppel

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, het is allemaal mogelijk!

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas heeft Toppoint ook een aantal speciale gaassoorten voor horren in het programma. Zoals het unieke Toppoint Transpatec® gaas dat extra transparant is of het Toppoint petscreen gaas dat extra scheurvast is en ideaal als u huisdieren heeft. Ook hebben we een pollenwerend gaas in ons assortiment dat meer dan 90% van de pollen tegenhoudt, perfect dus voor iedereen die last heeft van hooikoorts!

Wilt u zeer transparant, zelfreinigend gaas? Kies voor Toppoint Transpatec® 

Dit wereldwijde gepatenteerd gaas is uniek. Gemaakt uit een hightech vezel die, zeer dun en nagenoeg onzichtbaar is, zonder pvc. Bovendien heeft Transpatec® horrengaas een enorm hoge luchtdoorstroom (tot wel 40% meer ventilatie dan standaard gaas). Verder is door de speciale weeftechniek het gaas scheurvast en gaat het langer mee dan standaard glasvezelgaas. Het gaas is voorzien van een speciale, milieuvriendelijke coating waardoor het als het regent en waait, zichzelf schoonmaakt. Deze zelfreinigende werking is zelfs na 5 jaar nog steeds geheel intact. Voor alle Toppoint horren (plisséhordeur en (rol)horren basic uitgezonderd).

Last van hooikoorts? Kies ons Toppoint Transpatec® pollenwerend gaas

Op basis van het bovengenoemde gaas is een volledig nieuw pollenwerend gaas ontwikkeld met dezelfde eigenschappen. Door een nog fijnere weeftechniek en een speciale behandeling van het gaas wordt meer dan 90% van de pollen tegengehouden terwijl de ventilatie blijft gewaarborgd. Ideaal natuurlijk om de pollen buiten de slaapkamer te houden, zeker wanneer u last heeft van hooikoorts. Voor Toppoint vaste raamhorren.

Heeft u huisdieren? Kies voor ons extra sterk Toppoint petscreen

Ons Toppoint petscreen wordt ook wel huisdierengaas genoemd. Dit gaas is enorm scheurvast en wel 7 maal sterker dan gewoon horrengaas. Hierdoor is dit gaas zeer geschikt voor horren in de buurt van kleine kinderen en huisdieren. Voor Toppoint vaste horren, draai-, pendel- en schuifdeuren.

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Eigenschappen

'Doordacht door onze developers'

Toppoint raamhorren combineren perfect met:

Gordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat u inspireren

Horren op maat gemaakt

Horren houden insecten buiten