Rolgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Toppoint rolgordijnen: een strakke designklassieker

Onze stoffen, meer dan 292 soorten, zijn technologisch door en door ontwikkeld. Afgestemd op uw interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken. Simpelweg met een vochtige doek af te nemen. Ook zijn er brandvertragende stoffen. Toppoint past uiteraard steeds meer gerecyclede materialen toe.
Transparante rolgordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect voor privacy overdag.
Semi-transparante rolgordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van jouw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.
Verduisterende rolgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, het rolgordijndoek laat geen licht door.

Uw Toppoint dealer adviseert u graag over de mogelijkheden.

 


 

 


 

Smal raam, dakraam of juist heel groot raam?

Onze techniek maakt het mogelijk om al deze typen ramen te voorzien van een Toppoint rolgordijn. Het rolgordijn kan worden afgewerkt met een aluminium profiel zodat het optimaal verduisterend is. Rolgordijnen van Toppoint: functioneel en technologisch doorontwikkeld door onze developers. Onze designers zorgen voor de perfecte aansluiting aan uw interieurstijl. Dankzij onze hoogstaande techniek kunnen wij ramen tot maar liefst 8 meter breed bekleden met deze raamdecoratie. Hiervoor koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar. U kunt de rolgordijnen zowel samen als apart van elkaar bedienen en natuurlijk ook elektrisch voor optimaal gemak

Maak een afspraak bij uw lokale woonwinkel en bekijk de collectie.

'Afwerking tot aan de onderlat!'

 

Elektrische bediening zonder kopzorgen

Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop al uw rolgordijnen bedienen? Kies dan voor elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De motoren kunnen zowel bedraad als op accu functioneren. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere rolgordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw elektrische rolgordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Klantervaring

“MrWoon in Voorburg adviseerde mij om een verduisterend rolgordijn te combineren met een in-between. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren”.

Mw. de Jong

 

Smaakvolle afwerking

Niet alleen het doek bepaalt de uitstraling van het rolgordijn, juist de afwerking zorgt voor de finishing touch. Denk aan steunen in kleur, mooi af te stemmen op de kozijnen, of juist als design-accent. Met een cassette, waarin het rolgordijn ‘verdwijnt’, is het Toppoint-rolgordijn een smaakvol strakke raamoplossing, less is more. Keuze uit 3 types, verkrijgbaar in design aluminium, strak wit en zwart.

Met de onderlat-afwerking geef je het rolgordijn het juiste accent. Toppoint rolgordijnen worden altijd afgewerkt met een design onderlat, deze kan ook bekleed worden met de stof. De aluminium afwerking voor een strakke afwerking en uitstraling, verkrijgbaar in glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Met een houten onderlat voeg je een vleugje warmte of Danish design toe.

'Zorgeloos 7 jaar garantie'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen.

'Kies uw stoffen en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Collectie bekijken? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Altijd afgestemd op uw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

'Een strakke look met een cassette of koof'

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen