Mooi voor buiten, koel binnen, Toppoint outdoor screens

Jouw woonspecialist kan óók meten en plaatsen.

Warmtewerend

Met Toppoint outdoor screens houd je de zon buiten, dat scheelt binnen al snel 4 tot 6 graden. De outdoor screens worden aan de buitenzijde direct voor je ramen geplaatst, in of op het kozijn, want dat is de ideale manier. Bovendien zijn ze voorzien van een strakke aluminium design cassette plus frame en afgewerkt met een chique fijn structuurlak. Het zip-screendoek zit, in tegenstelling tot normaal screendoek, aan alle zijden stevig in het frame bevestigd waardoor hij wind- en weersbestending is.

Solar powered,

zonder snoeren

Geen aansluitpunt nodig. Over de stroomvoorziening hoef je niet na te denken want Toppoint screens komen standaard met de nieuwste motor van Somfy incl. onzichtbare accu en geïntegreerd solar paneel. Het bedienen van je screen is eenvoudig met een afstandsbediening of wandschakelaar. Wil je het nog makkelijker? De Toppoint outdoor screens zijn ook te bedienen met een app of spraakbesturing i.c.m. een HUB.

Hé Google, laat mijn outdoor screen zakken!

Kies wat bij jou past

Ook het kiezen van je outdoor screen is gemakkelijk. In drie stappen bepaal je wat het beste past bij jouw situatie.

Kies de kleur screendoek dat past bij je huis.

Kies de kleur van het aluminium frame, passend bij jouw kozijnen

Kies de bediening die past bij jouw wensen

Jouw lokale woonspecialist zorgt voor een perfecte montage.

 

meer dan 60 unieke kleuren

Waarom
Toppoint outdoor screens?

• Houdt de zon buiten, binnen tot 6 graden koeler
• Houdt zicht naar buiten zonder inkijk naar binnen
• Weerbestendig, geen zorg bij regen of wind
• Met accu en zonnepaneel, geen stroomkabels nodig
• Compacte aluminium design cassette en omlijsting
• In 5 chique fijn structuur kleuren
• Perfecte afdichting rondom dankzij het zip-screen
• Geen hinderlijke schittering op televisie of beeldscherm
• Voorkomt verkleuring van het interieur door zonlicht

Jouw lokale specialist meet en plaatst, succes gegarandeerd.

De bediening

Maak het je mooi & makkelijk. Toppoint outdoor screens zijn standaard uitgevoerd met de nieuwste 12 volt Somfy motor, met een hoogwaardig solar paneel en accu. Zo hoef je geen stroomvoorziening aan te leggen. De hoogwaardige accu staat garant voor een probleemloze bediening, altijd, ook op minder zonnige dagen. Met een volle accu kun je jouw screen minimaal 50 keer op- en neer laten bewegen. De accu is bovendien in de design cassette verwerkt, mooi onzichtbaar. De opties zijn bijna oneindig, eventueel ook bedraad. Maak je wensen kenbaar bij de dealer, we denken graag met je mee.

Hé Google, laat mijn screen zakken!

Koppel de motor van je Toppoint outdoor screen aan je HUB én bijv. Google Home of Amazon Alexa en met spraakbesturing of de app op je telefoon of tablet is het bedienen supereenvoudig, ook als je niet thuis bent.

logo's home kits_aangepast

Het screendoek

Het screendoek zit perfect opgerold in de cassette, maar eenmaal uitgerold siert het de gevel, filtert het het licht en houdt het de warmte buiten en voorkomt het hinderlijke schittering. Daarom kan je maar liefst kiezen uit meer dan 60 kleuren.

Transparantie

Naast de kleur is een belangrijke keuze de transparantie. Hiermee bepaal je hoe goed je door het doek naar buiten kan kijken. Er zijn 4 gradaties in transparantie, kom langs bij onze dealers om dit in het echt te bekijken. Toppoint outdoor screens zijn innovatieve zip-screens. Hierdoor zijn ze weerbestendig en kun je jouw screens gewoon naar beneden laten, ook bij wind of regen. Het screendoek is bovendien schimmelbestendig en verkleuren niet.

Kies zelf je hoeveelheid uitzicht

De cassette en het frame

Toppoint outdoor screen wordt uitgevoerd met een compacte aluminium design cassette. Het frame is in of op het kozijn te plaatsen en er is keuze uit 5 chique kleuren in fijn structuurlak. Een mooi en praktisch detail, de onderlat wordt opgetrokken tot dat deze grotendeels in de cassette verdwijnt en afdicht. Zo krijgt vocht en vuil geen vat op het screendoek.

Toppoint outdoor screens moet je in het echt zien. Laat je aangenaam verassen door de kwaliteit in afwerking en materiaal én de vele opties die er zijn.

Maak een afspraak bij jouw lokale woonspecialist. 

Meten en monteren

gewoon bij jou thuis

Maak je adviesafspraak

kies je specialist

Jouw nieuwe Toppoint Outdoor screens, altijd op maat gemaakt

De strakste design Outdoor screens worden natuurlijk op maat gemaakt voor de ramen van jouw huis. Onze dealers kunnen dat natuurlijk voor je regelen. En wil je meer weten over de kleuren, lichtdoorlatendheid, structuur van het frame en de makkelijke bediening? Maak dan een afspraak voor meer informatie. Natuurlijk kan er ook bij jou thuis worden ingemeten..

Strak design, solar powered

Opgemeten en geplaatst door de specialist