Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

3

stappen

'Kies je stof en model, jouw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Met hun honingraatstructuur zijn de Iso Plissé® gordijnen een echte eyecatcher in uw interieur. De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in drie plooibreedtes, 25 en 32 mm. Elk zorgen ze voor een andere uitstraling. De brede plooi past goed bij grote raampartijen en geeft het interieur een robuuste uitstraling, terwijl de smalle plooi mooier staat bij kleinere ramen. Kom langs bij de woonspecialist om te bekijken wat het beste bij uw interieur past.

 


 

 


 

Iso Plissé® gordijnen, perfect op ooghoogte

Iso Plissé® gordijnen, ook bekend als Duette®Shades, zijn functioneel en kindveilig. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plissé-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Jouw lokale vakman kan je volledig informeren over onze collectie plisségordijnen. Maak direct een afspraak.

'Op ooghoogte te hangen'

 

Mooi te combineren

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn de perfecte raamdecoratie om het daglicht te filteren zonder het uitzicht naar buiten te veel te belemmeren. De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn blikdicht, bieden overdag voldoende privacy maar als ’s avonds de verlichting binnen aan gaat, schijnen ze wat door. Wil je ook na het vallen van de avond privacy? Dan zijn de Iso Plissé® gordijnen perfect te combineren met de mooie verduisterende gordijnen van Toppoint. Behalve het praktische aspect zorgt deze gecombineerde raamdecoratie voor een goede temperatuurregulatie en een aangename akoestiek in de ruimte.

'Dubbele lagen, dubbele voordelen'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien je lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De Iso Plissé® gordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heb je meerdere Iso Plissé® gordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wil je jouw Iso Plissé® gordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? Je kunt jouw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“Studio Sosef in Naaldwijk adviseerde mij om Duette®Shades gordijnen te kiezen voor mijn slaapkamer in een lichte kleur. Door het contrast met mijn donkere muren is het een echte eyecatcher en zeer functioneel”.

Mw. Kansel

 

Iso Plissé® en EasyClick, perfect bij draai-kiep ramen

Iso Plissé® gordijnen & EasyClick de ideale raamdecoratie, monteren zonder boren of schroeven. In het EasyClick frame kunt u ook kiezen voor een mooie combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, 2 in 1.

'Montage zonder boren of schroeven'

'Voor elk raam dezelfde Iso Plissé® gordijn'

Iso Plissé® gordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies je stof en afwerking, jouw Toppoint dealer doet de rest'

2 lelie
6 linnen
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
12 zilver
15 lei
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin2
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Ook voor afwijkende raampartijen

Hebben jouw ramen een ongewone vorm? Ook hiervoor kan Toppoint Iso Plissé® gordijnen op maat leveren. Denk bijvoorbeeld aan driehoekige raampartijen, erkers, dakramen, lichtkoepels en slopes.

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Aparte vormen zijn geen probleem met Iso Plissé® gordijnen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij jou in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij jouw woonspecialist.

'Met honinggraat structuur'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen