Semi-transparante paneelgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Semi-transparante paneelgordijnen: voor licht en privacy

Semi-transparante paneelgordijnen zorgen ervoor dat inkijk overdag wordt voorkomen terwijl er toch voldoende daglicht door wordt gelaten. Paneelgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor schuifpuien en brede ramen en kunnen tot wel 3.000 mm hoog worden gemaakt. De stoffen die beschikbaar zijn voor paneelgordijnen zijn leverbaar in veel verschillende prints, kleuren en met verschillende eigenschappen. Zo zijn er stoffen die behandeld zijn met een speciale coating om ze vuilafstotend, warmtewerend of vlamvertragend te maken.

 

Eenvoudig te reinigen voor optimaal gebruik

De semi-transparante paneelgordijnen zijn eenvoudig te reinigen, zeker als de panelen zijn voorzien van de teflon coating die de gordijnstof vuilafstotend maakt. Als deze coating op uw paneelgordijnen is aangebracht is het reinigen vaak al overbodig. Ontbreekt deze laag en is er per ongeluk een vlek op een paneel gekomen? Probeer deze dan voorzichtig met een droge doek of borstel weg te deppen. Ga echter in geen geval wrijven, schrobben en gebruik geen schoonmaakmiddel maar raadpleeg altijd uw lokale dealer voor reinigingsadvies.

'Panelen schuiven langs elkaar

 

Combineer uw paneelgordijnen

Vindt u alleen semi-transparante paneelgordijnen wat kaal of laten ze nog teveel licht door waardoor ze ’s avonds niet genoeg privacy bieden? Kies er dan voor om de panelen te combineren met rolgordijnen die dicht tegen het raam aan worden gemonteerd. Verduisterende rolgordijnen zorgen ervoor dat er geen licht de kamer meer binnen komt en bieden een optimale privacy. Dubbele raamdecoratie is niet alleen heel erg praktisch maar kan ook een echte toevoeging zijn aan uw interieur. Kies voor uw rolgordijnen en panelen in dezelfde stof en kleur, dit zorgt voor een rustige uitstraling of kies juist voor een contrasterende kleur voor extra allure en sfeer.

Klantervaring

“Door het gebruik van trekstangen kan ik mijn panelen precies op de juiste plek plaatsen zonder vlekken te veroorzaken. Bedankt voor de tip’, Prisma Wonen Veldhoven”.

Mw. Koopman

Toppoint paneelgordijnen in 156 stoffen

'Kies uw stof, breedte en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 8648
rolgordijn 9658
rolgordijn 9649
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 8655
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 4766
rolgordijn 1433
rolgordijn 4773
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4762
rolgordijn 4766b
rolgordijn 5127
rolgordijn 5129
rolgordijn 8624b
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 4774
rolgordijn 2537
rolgordijn 2333

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

 

Afwerking op maat

Ook bij de semi-transparante paneelgordijnen zijn de afwerkmogelijkheden heel divers. U kunt de panelen in één stof of verschillende stoffen laten produceren en zelf bepalen welke paneelstof waar komt. Of kies ervoor om houten latjes dwars op de panelen te bevestigen om contrast te creëren voor een urban look. Heeft u ook kleinere ramen in dezelfde ruimte? Dan kunt u ervoor kiezen om deze ramen in raambekleding met dezelfde stof te steken, dit geeft een mooie balans in uw interieur.

'Creëer unieke panelen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

 

Semi-transparante paneelgordijnen combineren perfect met:

Rolgordijnen

Jaloezieën

Horren