Semi-transparante plisségordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Voldoende licht zonder inkijk

Semi-transparante plisségordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor een subtiele lichtfiltering met behoud van uw privacy. Door middel van het top-down/bottom-up-systeem kunt u de plissé op de gewenste hoogte plaatsen, zoals bijvoorbeeld op ooghoogte. Op deze manier is er een minimale inkijk terwijl u de gewenste lichtinval behoudt. Ideaal voor op kantoor of in de huiskamer. De semi-transparante plisségordijnen bieden echter geen optimale privacy. Wilt u ook ’s avonds van uw privacy genieten dan kunt u de plisségordijnen combineren met in-between of overgordijnen. Deze combinatie staat niet alleen heel mooi en sfeervol maar is ook nog eens erg praktisch. Ze zorgen namelijk voor een betere akoestiek en een goede isolatie.

 


 

 


 

Op maat gemaakt voor elk raam

Met de verschillende plooibreedtes zijn de semi-transparante plisségordijnen geschikt voor zowel smalle als brede glaslijsten. Kies uit een plooi van 20 of 32 mm. De brede plooi komt het beste tot zijn recht in een grote of brede raampartij terwijl de smalle plooi juist meer geschikt is voor kleinere ramen zoals draaikiepramen of serres. Ook in kantoorruimtes is deze raambekleding erg geschikt. De semi-transparante plisségordijnen filteren het licht mooi waardoor er geen glinstering op het beeldscherm ontstaat. U kunt kiezen met welk bedieningssysteem u de plisségordijnen wilt instellen. Zo zijn ze te bedienen met de hand door middel van een draaistang of bedieningskoord maar kunnen ze ook elektrisch bedienbaar worden gemaakt.

'Geen inkijk met plisségordijnen'

 

Het gemak van elektrische bediening

Bedien uw plissés heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De plisségordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere plisségordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw elektrische plisségordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“Gigantisch Wonen in Zevenaar adviseerde mij semi-transparante plisségordijnen tegen de inkijk in mijn keuken. Een perfecte match en helemaal op maat!”.

Dhr. Faz

 

Functionele raambekleding

De semi-transparante plisséstoffen zijn stofwerend en makkelijk te reinigen met een borstel. Wilt u ze toch wassen dan kan dit aan de hand van het wasvoorschrift. Let hierbij wel op dat het water niet in aanraking komt met het elektrische bedieningssysteem. Sommige stoffen zijn voorzien van een extra coating met bijvoorbeeld een brandvertragende werking of een warmte- en lichtwerende werking. Goed om te weten is ook dat de semi-transparante plisségordijnen te combineren zijn met het EasyClick-systeem. Dit is een eenvoudig montagesysteem waarmee u de raambekleding kan bevestigen zonder dat er in uw kozijn geboord hoeft te worden. EasyClick is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, is kindvriendelijk en heeft een mooie en strakke afwerking.

'Kies voor gemak, ga voor Easyclick'

Voor elk raam hetzelfde plisségordijn

Toppoint plisségordijnen zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies uw stof en afwerking, uw Toppoint dealer doet de rest'

5 zand
8 taupe
7 jute
13 beton
14 grijs
15 lei
wit4
ecru13
lichtroze1
lichtroze2
bruin1
zand3
zand6
donkertaupe3
zwartbruin1
donkertaupe1
donkertaupe2
taupe3
blauwgrijs1
jeansblauw2
grijs2
lichtgrijs6
lichtgrijs7

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

 

'Voor alle maten en vormen'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Semi-transparante plisségordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Verduisterende gordijnen