Semi-transparante rolgordijnen

3

stappen

'Kies uw stof en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

Details matter

 

Semi-transparante rolgordijnen: scherm je ruimte blikdicht af

Een semi-transparant rolgordijn is een stijlvolle raambekleding die het licht tegenhoudt zonder dat de ruimte te donker wordt. Zo is er genoeg licht om bijvoorbeeld te werken of te lezen. Met deze rolgordijnen heeft u zowel privacy overdag als in de avond. Afhankelijk van uw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen. Semi-transparante rolgordijnen zijn ideaal voor woon- en werkkamers, zeker wanneer u kiest voor een van onze stoffen waarop een thermische coating is aangebracht. Hierdoor kunnen de rolgordijnen u bijvoorbeeld helpen om de woon- of werkkamer heerlijk koel te houden wanneer de zon vol op het raam schijnt.

 


 

 


 

Combineren met gordijnen

Vindt u alleen een semi-transparant rolgordijn niet genoeg sfeer geven aan uw interieur? Kies dan voor een combinatie met gordijnen van Toppoint. Gordijnen voegen niet alleen meer warmte en sfeer toe aan het interieur maar zorgen ook voor meer privacy en een betere akoestiek van de ruimte. Door haar grote assortiment heeft Toppoint een ruime keuze aan gordijnstoffen waardoor er altijd wel een stof tussen zit die aansluit op uw wensen.

Maak een afspraak bij uw lokale woonwinkel en bekijk de collectie.

'Keuze uit verschillende onderlatten'

 

Elektrische bediening zonder kopzorgen

Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop uw rolgordijnen bedienen. Kies dan voor elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De rolgordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Ook meerdere rolgordijnen kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening.

Wilt u uw elektrische rolgordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub. Nog geen HUB? U kunt uw Brel HUB online bestellen. Dat kan hier.

Klantervaring

“De Greef stoffen in Helmond adviseerde mij om een rolgordijn te combineren met een No Limits gordijn, perfect voor mijn badkamer”.

Dhr. Willemsen

 

De afwerking afgestemd op uw stijl

Niet alleen het doek bepaalt de uitstraling van het rolgordijn, juist de afwerking zorgt voor de finishing touch. Denk aan steunen in kleur, mooi af te stemmen op de kozijnen, of juist als design-accent. Met een cassette, waarin het rolgordijn ‘verdwijnt’, is het Toppoint-rolgordijn een smaakvol strakke raamoplossing, less is more. Keuze uit 3 types, verkrijgbaar in design aluminium, strak wit en zwart.

Met de onderlat-afwerking geef je het rolgordijn het juiste accent. Toppoint rolgordijnen worden altijd afgewerkt met een design onderlat, deze kan ook bekleed worden met de stof. De aluminium afwerking voor een strakke afwerking en uitstraling, verkrijgbaar in glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Met een houten onderlat voeg je een vleugje warmte of Danish design toe.

'Strak met cassette'

Toppoint rolgordijnen zijn er in meer dan 300 stoffen.

'Kies uw stoffen en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest'

rolgordijn 9649
rolgordijn 8648
rolgordijn 5408
rolgordijn 5120
rolgordijn 4021
rolgordijn 4022
rolgordijn 4055
rolgordijn 5108
rolgordijn 4054
rolgordijn 8638b
rolgordijn 9658
rolgordijn 4766
rolgordijn 8670
rolgordijn 5358
rolgordijn 4766b
rolgordijn 2333
rolgordijn 2537
rolgordijn 2525
rolgordijn 2625b
rolgordijn 8624b
rolgordijn 5129
rolgordijn 4774
rolgordijn 5127
rolgordijn 4762
rolgordijn 4773
rolgordijn 1433
rolgordijn 8655

Collectie bekijken? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

'Altijd afgestemd op uw woonstijl'

 

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.

Rolgordijnen combineren perfect met:

Gordijnen

Verduisterende gordijnen

In-betweens