Raamdecoratie voor in de slaapkamer

Bent u op zoek naar geschikte raamdecoratie voor in de slaapkamer? Verduisterende raamdecoratie zorgt ervoor dat u van een welverdiende nachtrust kunt genieten en lekker uitslapen als u dat wenst. Hiervoor kunt u raamdecoratie uitzoeken die het daglicht goed dimt, Dimout, of zelfs geheel, Blackout, buitensluit. Verschillende raamdecoratie van Toppoint is beschikbaar in zowel Dimout als Blackout. Zo kunt u deze verduisterende raamdecoratie krijgen als u kiest voor Duette®Shadesplissésrolgordijnenpaneelgordijnenduo-rolgordijnengordijnen en vouwgordijnen. Bij gordijnen en vouwgordijnen is de keuze zelfs onbeperkt aangezien elk product uit deze collecties met een perfecte Dimout-voering of Blackout-voering wordt afgewerkt.

Maximale verduistering door te combineren

Plisségordijnen en jaloezieën sluiten nooit geheel af. Dit komt onder andere door de gaatjes in de stof en lamellen waar de koorden doorheen lopen. Dit kan bij jaloezieën deels opgelost worden met een ladderband; dit is niet alleen fraaier om te zien, het optimaliseert ook het verduisterende effect. Wilt u toch maximale verduistering terwijl u wel plissés of jaloezieën voor de ramen hangt? Dan combineert u ze met sfeervolle verduisterende gordijnen. Zo heeft u de perfecte lichtfiltering en gewenste privacy voor overdag en optimale verduistering voor de nacht.

Meer weten over raamdecoratie voor in de slaapkamer?

Onze raamproducten die geschikt zijn voor in de slaapkamer ziet u hieronder. En heeft u een specifieke vraag omtrent de keuze van de soorten stoffen, kleuren en transparantie of een offerte op maat? Dan kunt u altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde dealer.

Advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.

 

Raamdecoratie voor in de slaapkamer:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus gordijnen

Jaloezieën

Paneelgordijnen

Plisségordijnen

EasyClick

Duette®Shades