Raamdecoratie voor in de slaapkamer

Met 2 lagen optimale verduistering

 

Raamdecoratie voor in de slaapkamer:

Gordijnen

Vouwgordijnen

Versus® gordijnen

Rolgordijnen

Jaloezieën

Verticale lamellen

EasyClick

Plisségordijnen

Duette®Shades

Paneelgordijnen

Horren

Maak het donker in de slaapkamer

Bent u op zoek naar geschikte raamdecoratie voor in de slaapkamer? Verduisterende raamdecoratie zorgt ervoor dat u van een welverdiende nachtrust kunt genieten en lekker uitslapen als u dat wenst. Hiervoor kunt u raamdecoratie uitzoeken die het daglicht goed dimt, Dimout, of zelfs geheel, Blackout, buitensluit. Veel raamdecoratie van Toppoint is beschikbaar in zowel Dimout als Blackout. Zo kunt u deze verduisterende raamdecoratie krijgen als u kiest voor plissésrolgordijnenpaneelgordijnen, Toppoint Duette®Shades, gordijnen en vouwgordijnen. Bij gordijnen en vouwgordijnen is de keuze zelfs onbeperkt aangezien elk product uit deze collecties met een perfecte Dimout-voering of Blackout-voering wordt afgewerkt.

Maximale verduistering door te combineren

Plisségordijnen en jaloezieën sluiten nooit geheel af. Dit komt onder andere door de gaatjes in de stof en lamellen waar de koorden doorheen lopen. Dit kan bij jaloezieën deels opgelost worden met een ladderband; dit is niet alleen fraaier om te zien, het optimaliseert ook het verduisterende effect. Wilt u toch maximale verduistering terwijl u wel plissés of jaloezieën voor de ramen hangt? Dan combineert u ze met sfeervolle verduisterende gordijnen. Zo heeft u de perfecte lichtfiltering en gewenste privacy voor overdag en optimale verduistering voor de nacht.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar de Toppoint dealer voor gespecialiseerd advies over raamdecoratie voor de slaapkamer. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor u uit handen nemen. Maak een afspraak met de Toppoint dealer voor advies, meten en plaatsen.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.