Stoffen lamellen

3

stappen

'Kies uw lamelbreedte en afwerking. Uw Toppointdealer doet de rest'

Details matter

 

Stoffen lamellen: geschikt voor elke ruimte

Stoffen lamellen zijn net zo gebruiksvriendelijk als de lamellen van aluminium en PVC maar hebben daarnaast een warmere uitstraling en zijn goed te combineren in vrijwel elke ruimte. Van rustige basiskleuren tot hippe tinten, met de ruime keuze in stoffen zit er altijd wel een bij die bij uw voorkeur past. Sommige stoffen zijn behandeld met een weerkaatsende coating, waardoor licht en warmte worden geweerd. Ideaal voor een kamer aan de zonnige kant van het huis. En voor mensen die graag kaarsen branden zijn vlamvertragende stoffen een veilige optie. Daarnaast zijn er ook stoffen die vocht- en schimmelwerend zijn waardoor je deze kunt gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. De woonspecialist neemt graag de tijd om u te informeren. Maak vrijblijvend een afspraak.

Screendoek lamellen

Ideaal voor vochtige ruimtes als de badkamer of keuken, lamellen van screendoek. Screendoek is zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk en makkelijk afneembaar. Toppoint heeft een unieke en grootse collectie screendoeken. Ook verkrijgbaar in mooie trendkleuren zoals brons of koper.

De screendoeken hebben verschillende transparantie, zo is er altijd een passende oplossing.

 


 

 


 

 

Makkelijk draaien en openen

De mate van lichtinval bepaalt u gemakkelijk door het draaien van de lamellen. Openschuiven gaat eenvoudig en de plaats waar de lamellen openschuiven, links, rechts of vanuit het midden is aan u. De Toppoint dealer adviseert u hier graag over. Maak gerust een afspraak.

'Tot in detail afgewerkt'

 

Goed advies? Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak.

 

Eenvoudig in onderhoud

Vaak wordt er gedacht dat stoffen lamellen moeilijk te onderhouden zijn. Niets is minder waar! De soort reiniging hangt af van het type stof. Sommige zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek of zachte borstel, terwijl andere stoffen met de hand wasbaar zijn. Bij de laatstgenoemde haalt u de lamellen uit de rail en verwijdert u de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen spoelt u de lamellen af met lauw water en hangt u ze inclusief onderketting en verzwaringsplaatjes weer nat terug.

De lokale specialist kan u de mogelijkheden vertellen en laten zien. En natuurlijk kunt u ook voor persoonlijk interieuradvies hier terecht.

'Makkelijk de ramen schoonmaken'

Klantervaring

“Ik kon snel bij een woonspecialist in de buurt terecht voor een afspraak en persoonlijk interieuradvies. Lamellen in de hal, ideaal. En de kwaliteit is superieur”.

Mw. Hofland

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren

'Kies uw materiaal, kleur en afwerking. Uw Toppoint dealer doet de rest.'

STOF 35
STOF 34
STOF 33
STOF 32
STOF 31
STOF 30
STOF 29
STOF 8
STOF 28
STOF 27
STOF 26
STOF 25
STOF 24
STOF 23
STOF 22
STOF 21
STOF 20
STOF 19
STOF 18
STOF 17
STOF 16
STOF 15
STOF 14
STOF 13
STOF 12
STOF 11
STOF 10
STOF 9
STOF 8
STOF 7
STOF 6
STOF 5
STOF 4
STOF 3
STOF 2
STOF 1

Toppoint is verkrijgbaar bij de betere woonwinkels

Er is altijd wel een woonwinkel bij u in de buurt. Bekijk onze verkooppunten of maak direct een afspraak bij uw woonspecialist.